Ние в общо правителство с крадци няма как да влезем.Това

...
Ние в общо правителство с крадци няма как да влезем.Това
Коментари Харесай

Сабрутев: Борисов като надуши власт, веднага започва да раздава постове

Ние в общо държавно управление с крадци няма по какъв начин да влезем.

Това разяснява пред Нова тв Венко Сабрутев от Политическа партия, визирайки ГЕРБ.

Какви гаранции може да даде Демократична България, че всичко ще е наред в едно ръководство с ГЕРБ? От ГЕРБ си менят мнението на всеки час, уточни той.

Как може да чакаме от човек, който не държи на думата си, някакви гаранции?, разяснява той, визирайки Бойко Борисов. 

Заради гласуването на ГЕРБ в края на годината за удължаването на държавния бюджет минималната заплата на над 1 млн. българи няма да бъде увеличена с препоръчаното от нас. Над 2 млн. пенсионери няма да получат нарастването, което ние предложихме. ГЕРБ гласоподаваха даже срещу децата, срещу увеличението на заема за работещите родители. Какво сърце би трябвало да имаш, с цел да гласуваш против децата?, разяснява той.

ГЕРБ потвърди, че е неспособна да сформира държавно управление. Беше първа политическа мощ и не съумя да направи кабинет. Така че нямам доверие, че са основателни опасенията, че ГЕРБ ще направи кабинет след последващи избори, разяснява той.

Хората виждат ясно какво се случва в Народното събрание, виждат решенията и кой е виновен за тях, уточни той.

Когато Борисов надуши власт, незабавно стартира да раздава постове. Видяхте какво сподели той - че ще направи Христо Иванов министър председател. Той постоянно има скица в главата. Истината е, че няма да се случат нещата както той желае. Никой с изключение на Движение за права и свободи не припознава ГЕРБ, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР