Ние трябва да уважаваме всяка партия, защото тези партии са

...
Ние трябва да уважаваме всяка партия, защото тези партии са
Коментари Харесай

Психолог: Трябва да уважаваме всяка партия. Те са такива, защото народът ни е такъв


" Ние би трябвало да почитаме всяка партия, тъй като тези партии са такива, тъй като народът ни е подобен. Целта на тези политици е просто да прекарат страната през един исторически интервал ", съобщи психологът Ани Владимирова в студиото на " Събуди се ". Според нея не трябва хората да се взират в обособените лица, а по-скоро би трябвало да гледат огромната картина.

За нея е обикновено, че малко хора излизат да гласоподават. Тя показа, че преди година и половина е обяснявала по какъв начин хората рационално да преценяват кандидатурата. За тази година и половина, съгласно нея, събитията са довели до " газлайтинг " - разбиране в логиката на психиката, което значи, че хората не са сигурни в заключенията, което ги е направило пасивни.

" Нашият исторически опит от интервалите на преходни държавни управления, е доста индикативен. Такива интервали на рецесии и колебливост, постоянно водят до доста тежки стопански последствия ", съобщи Владимирова и прикани хората да гласоподават, тъй като отговорността за тези събития е тяхна.

Психологът е на мнение, че за устойчиво държавно управление е належащо да се гласоподава, само че не е задоволително, тъй като хората си споделят " какво като гласоподавам ", което съгласно нея демотивира хората да гласоподават.

" Според мен политиците дават доста премислени послания. Аз, това, което виждам, е една поляризация, която в допълнение ускоряват. Едно черно-бяло говорене, или всичко е истина, или всичко е неистина, което ги потвърждава като персони, на фона на умаловажаване на съперниците. Хората в действителност се объркват от тези спорни и без нюанси послания. Оттам нататък те поддържат въз основа на опозицията по отношение на другите. Това разединява народа, обърква хората и ги прави по-пасивни ", счита Владимирова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР