„Ние така сме направили бюджета, че да може да си

...
„Ние така сме направили бюджета, че да може да си
Коментари Харесай

Борисов: Така сме направили бюджета, че да може да си го изпълним догодина

„ Ние по този начин сме създали бюджета, че да може да си го осъществим и идната година. А кой ще ръководи знае Господ и българският народ. Който си изберат, той ще носи отговорност “.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов във видео от онлайн съвещанието на Министерския съвет, оповестено във профила му във „ Facebook “.



„ Кой ще извършва идващият бюджет – ще го изпълняваме отново ние и по тази причина си вършим плановете до март, с цел да може да употребяваме парите, които сме си обезпечили със строгата финансова дисциплинираност, с цел да може да управляваме цялостен мандат “, изясни Борисов.

„ Ако народът ни даде да сме първа политическа мощ и ГЕРБ да ръководи още веднъж дружно с сътрудниците от „ Обединени патриоти “, ние ще сме тези, които ще продължим да го изпълняваме “, добави той.

Във връзка с рецензиите към плана за следващата година и изказванията, че поради парламентарния избор ще се стигне до неоправдани разходи и затъване на страната в задължения, Борисов съобщи, че държавното управление не прави избирателен бюджет, а следизборен, с цел да може „ да има хора, които да продължат да живеят и работят в България “.

„ Само допреди месеци ни упрекваха, че не даваме пари на хората. Сега изработихме стратегии, намерихме средства през европейските стратегии, през обезщетителни механизми и по всички вероятни способи, в това число и с данъчни отстъпки. Във всички системи сложихме повече пари, с цел да може да преодолеем тази ужасяваща пандемия и ни упрекват, че вършим избирателен бюджет. С какви очи тази партия, поради която платихме милиарди за АЕЦ „ Белене “, банкрута на КТБ, за обезщетенията на ТЕЦ-овете, в този момент ни упреква? “, попита министър председателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР