Ние стартираме референдум срещу джендър идеологията, виждаме какво се посипва

...
Ние стартираме референдум срещу джендър идеологията, виждаме какво се посипва
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Джендър идеологията вече е в българските учебници, оставете децата на мира

" Ние стартираме референдум против джендър идеологията, виждаме какво се посипва в учебните заведения. ” Това съобщи претендентът за депутат от “БСП за България “ Александър Симов в ефира на Нова нюз.
Симов се аргументира с откъс от учебник по „ Човекът и природата ”  за 6-ти клас: „ Половото увлечение нормално е ориентирано към представители на противоположния пол, някои обаче откриват, че имат желание към личния си пол или към човеци от двата пола. ”
„ Отдавна предизвестяваме за това, от ден на ден и повече пада възрастта, на която децата са подлагани на нещо сходно. Нека да ги оставим на мира, ще пристигна времето, когато те сами ще се сблъскат с тези неща и ще създадат своя избор ”,  категоричен беше Симов.
Основен приоритет на Българска социалистическа партия е и налагане на таван на цените на стоките от дребната потребителска кошница. „ Това би трябвало да е огромното решение.  Много хора споделят, това е антипазарна мярка и няма да сработи, само че ние би трябвало да се отървем от този пазарен „ талибанизъм ”. В последна сметка виждаме, че в Гърция и Франция го вкараха като работеща мярка, освен това инфлацията там е по-ниска ”, изясни той.
По думите му инфлацията у нас при питателните артикули минава 50%. „ България незабавно се нуждае от таван на цените като помощ на хората, които виждат по какъв начин заплатата им стига за все по-малко неща. Те виждат, по какъв начин предходната седмица са плащали за млечните артикули една цена, а през днешния ден към този момент с 15% по –висока ”, уточни той.
„ Спомняте ли си, когато четворната коалиция стартира да ръководи декември 2021 година, една от първите стъпки, която беше подхваната е да се постави таван на цените на тока? Тогава също се говореше, че откакто бъде отстранен тавана ще последва нарастване.- оказа се, че не е правилно.Пазарът се беше успокоил. ”, сподели Симов по отношение на изказванията, че таванът на цените крие опасности.
„ 2020 година, когато пристигна Ковид рецесията ние бяхме политическата мощ, която предложи закон против спекулата на храните. Тогава беше отритнат, само че в този момент към този момент всеки вижда, че в България има далавера и с нея би трябвало да се оправим. Ще предложим още веднъж подобен закон ”, добави още той.
А след изборите той съобщи, че от Българска социалистическа партия ще приказват с всички, с цел да се сформира постоянно държавно управление. „ Но първо ще се допитаме до членовете на партията с кого да се коалираме и подкрепим след вота на 2-ри април ”,  заяви още той.
На финала Симов прикани всички да поддържат Българска социалистическа партия с номер 1 в бюлетината.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР