Ние сме в ситуация, когато супергероите свършиха това, което можаха

...
Ние сме в ситуация, когато супергероите свършиха това, което можаха
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Основният проблем на управлението е корупцията

Ние сме в обстановка, когато супергероите свършиха това, което можаха и е време да си заминат назад. Има доста аргументи за избор на съмнение. Ефектът от смяната го усеща всеки. Има неща, които жителите не усещат толкоз осезаемо, като задлъжнялостта. Само в границите на този бюджет е планувано дългът да нарасне с 10 милиарда лв.. Това съобщи зам.-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Най-уязвимите в тази рецесия са пенсионерите. Ние имахме концепция те да се поддържат, само че не цената на заеми. Нашият вид е по-балансиран, без такава вреда върху бюджета. Можехме да попитаме Европейска комисия дали може да се помогне през Плана за възобновяване “, разкри той.

„ Мотивите за вота на съмнение са над 12 страници. В тях има единствено цифри и данни от публични източници. Оттук нататък всеки опит за удължение на живота на кабинета се трансформира в тъга за всички. Основният проблем на това ръководство е корупцията и развращаването на всички системи “, счита Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

„ Първата стъпка да се откри верният логаритъм е да се даде късмет на всеки да изясни защо се бори и какво желае. В последните години разбираме единствено кой какъв брой ненавижда другия “, посочи той.

„ Няма нова коалиция “, акцентира Дончев, по отношение на поисканата оставка на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев. Той посочи, че рецензиите са демократично право на опозицията. На въпрос дали ще поддържат издигането на Ива Митева като ръководител на Народно събрание, той съобщи: „ Ще забележим “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР