Ние сме в разгара на сезона на Лъва и в

...
Ние сме в разгара на сезона на Лъва и в
Коментари Харесай

СУПЕР луната през август е тук: Ето как ще се отрази на всяка зодия

Ние сме в разгара на сезона на Лъва и в разгара на лятото, което значи, че слънцето заема централно място в последно време. В края на краищата Лъвът е единственият знак, ръководен от слънцето, тъй че това е времето му да блесне. Но на 11 август пълнолунието ще ни донесе трагично възприятие за самостоятелност. В сезона на Лъва тази луна също ще бъде последната супер луна за годината, тъй че ще наподобява даже по-голяма от междинното пълнолуние заради по-голямата си от нормалното непосредственост до земята. Назряват огромни промени в този ултра-осветен лунен миг, тъй че е добре да знаете по какъв начин пълнолунието през август 2022 година ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Предстоящото пълнолуние - известно още обичайно като Луната на Есетрата - ще изгрее в свободомислещия и гневно неконформисткия знак на Водолей, който стои тъкмо против слънцето в огнен Лъв. Тази новаторска и индивидуалистична лунна сила ни въодушевява да излезем от нормалните си кутии и да освободим душите си от прочувствените окови, които ни пречат да бъдем най-автентичните версии на себе си. Августовското пълнолуние ни предизвиква да се откажем от нашите книги с правила и да разберем по какъв начин да проправим нов път в живота си, даже в случай че това значи да създадем нещо ненадейно или да вървим против добре познатото. Пригответе бунтарското си сърце за рок енд рол, тъй като тази луна раздрусва нещата по огромен метод.

Енергията на зодия Водолей съвсем постоянно ни подканва да чакаме непредвиденото, само че тази атмосфера се ускорява още повече при суперлуната този месец. Това се дължи на мощен квадратен аспект сред пълнолунието и непредвидимата планета Уран, което може да докара до някои прочувствени изненади или рецесия, която изисква неочаквани промени в метода, по който подхождате към нещата. Под тези изменящи се лунни лъчи вие в действителност сте алергични към всичко, което усещате като ограничаване. Сега е моментът да оставите флага си да се развее и да се освободите от бремето на упованията на другите хора.

Ето какво още ви чака по време на пълнолунието през август:
Овен
Малцина могат да съперничат на вашите безстрашни лидерски качества, Овен - и това пълнолуние ви моли да се засилите и да употребявате тази мощ за положителното на хората. Въпреки че огнената пристрастеност на сезона на Лъва ви кара да се фокусирате върху персонални цели, в този момент е подобаващ миг да отворите сърцето си за потребностите на вашите близки или обществени групи. Как можете да намерите общ език с хората към вас и да работите дружно, с цел да извършите разликата? Предизвикайте себе си да приложите творчеството си за по-велика идея.
Телец
Въпросите, свързани с кариерата, може да доближат връхната си точка в този лунен миг, Телец, защото пълнолунието във вашия извърнат към обществеността 10-ти дом раздрусва професионалния ви живот по непредвиден метод и изисква цялото ви внимание. Ако нещата не вървят съгласно предходните проекти, пробвайте се да се пуснете по течението и да се впуснете в измененията. Да останете отворени към тези неочаквани промени или изненади е от основно значение - защото в никакъв случай не знаете какви вълнуващи благоприятни условия могат да се появят в следствие.
Близнаци
Това пълнолуние е в различен въздушен знак, Близнаци, тъй че ще го усетите като пресен бриз на ентусиазъм, който духа във вашата посока. Сега е време за сериозен нравствен напредък, разширение на зоната ви на комфорт и разбиране на нови способи на мислене. Може да откриете, че вашите ползи и желания се трансформират бързо в този момент - един диалог може да възпламени пристрастеност към тематика, която в никакъв случай не сте подозирали, че имате. Следвайте тези искри на неспокойствие и поемете риск, с цел да задоволите любознанието си.
Рак
Какви енергийни облигации, неспазени обещания или персонални задължения висят над главата ви в последно време, Рак? Сега е време да започнете да се освобождавате от всички нисковибрационни прочувствени тежести или финансови привързаности, които са ви попречили. Предприемете стъпки, с цел да изградите самостоятелност в живота си, като се изправите пред най-близките си хора или работите, с цел да изплатите всичко, което дължите на другите. Животът е прекомерно скъп, с цел да го прекарваме окован във волята на други хора.
Лъв
Все още е сезонът на рождените ви дни, Лъв, тъй че явно би трябвало да блеснете като звездата, която сте. Това пълнолуние обаче ще ви провокира да вложите сила и в най-близките си партньорства. При тези галактически условия динамичността на връзките може да се промени бързо и неочакваните промени в мнението ви могат да ви хвърлят в опашка. Опитайте се да методите към моментите със заместващи знаци с обективност и логичност – обсъдете нещата с другите и останете правилни на емоцоналните си потребности. Това ще ви помогне да преодолеете всяка евентуална стихия.
Дева
Обичате подредената и проведена рутина, Дева, само че променливата ви зодиакална природа ще ти бъде потребна освен това лунно време, защото всекидневието ви може да се разклати. Нови работни отговорности или персонални отговорности може ненадейно да изскочат на радара ви, принуждавайки ви да преоцените по какъв начин структурирате времето си и да преработите напълно календара си. Въпреки че в този момент може да наподобява безредно, вярвайте, че откакто прахът на пълнолунието се утаи, тези промени ще бъдат за положително.
Везни
Сезонът на Лъва ви кара да се концентрирайте върху заниманието с приятелите си, Везни. Това пълнолуние обаче желае да насочите част от тази сочна и радостна сила и към персоналните си инициативи. Може да откриете, че сте изумени от неочакван прилив на ентусиазъм - който може да провокира предпочитание да преследвате нетрадиционен буен план или даже непредвидена сантиментална връзка. Доверете се на всичко, което кара очите ви да блестят и сърцето ви да бие по-бързо, даже и да не е всекидневно за вас.
Скорпион
Вероятно са били натоварени няколко седмици на работа, Скорпион, само че тази луна краткотрайно притегля вниманието ви към по-близки до дома въпроси. Неочаквани разтърсвания в персоналния ви живот или неочаквани промени в виталната ви обстановка или фамилната динамичност може да ви принудят да спрете публичните си каузи и да се концентрирайте върху персоналния си живот. Опитайте се да не бъдете замъглени от тежки страсти, до момента в който търсите метод по какъв начин да се справите с нещата. Трезвото мислене е това, от което имате потребност, с цел да излезете от обстановката бързо и безболезнено.
Стрелец
Дръжте ушите, сърцето и мозъка си необятно отворени в този момент, Стрелец, тъй като това пълнолуние сервира всевъзможни изненади. Неочаквани вести или инцидентни срещи могат да трансформират настоящата ви траектория и да донесат вълнуващи благоприятни условия да изразите себе си по нови способи, тъй че не се опасявайте да се включите незабавно. Сега е моментът да преследвате дъгите и да следвате сърцето си. Важното е да останете правилни на това, което сте, даже в случай че това, което сте, се трансформира с всяка минута.
Козирог
Пълнолунията постоянно са цялостни с страсти - само че това може да ви накара да се концентрирайте повече върху финансите си, Козирог. Независимо дали става въпрос за неочакван разход, или изненадваща непредвидена облага, ще е добре да сте по отношение на навиците си за харчене, с цел да сте сигурни, че можете да се справите с всевъзможни криви, които ви се изпречат. Ако търсите нарастване на заплатата или нова работа, може също по този начин да попаднете на непредвидени благоприятни условия да увеличите паричния си поток, тъй че бъдете подготвени да се възползвате от шанса да увеличите банковата си сметка.
Водолей
Това е вашето пълнолуние, Водолей, тъй че влезте в светлината на лунните прожектори и бъдете подготвени да се развивате пред очите на всички. Вашата еднаквост и самопредставяне се трансформират със светлинна скорост и вие сваляте остарялата си кожа по-бързо от всеки път. Прегърнете своя естествено непокорен дух, до момента в който изследвате тази новаторска нова територия и не се опасявайте да надскочите статуквото. Вашият неортодоксален дух се нуждае от място за напредък.
Риби
Това пълнолуние може да наподобява като фикция, Риби - само че този тип мечтателно, ефирно царство е тъкмо мястото, където се чувствате най-вече като себе си. Дръжте третото си око отворено, тъй като може да откриете, че ненадейно завивате зад ъгъла, когато става въпрос за прочувствено излекуване или мистична връзка. Прекарайте малко време сами, с цел да можете изцяло да погълнете психическите изтегляния и духовните откровения, с които сте изумени.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР