Ние сме създали Еврофутбол. Васил БожковВасил Крумов Божков е роден

...
Ние сме създали Еврофутбол. Васил БожковВасил Крумов Божков е роден
Коментари Харесай

Божков имал ден за Лилана, ден само за мъже в спалнята и ден за големи и гнусни извращения

Ние сме основали Еврофутбол. Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от няма нищо общо с Еврофутбол. Стига с тези нелепости. Когато ние имахме над 80 машинки и развивахме бизнес, той нямаше нито една. 1993 година той викаше на Вердер (Бремен) Вернер.

Това сподели в предаването "От дузпа в тъч " предприемачът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в. "Както не му пукаше за оздравяването на ЦСКА, по този начин не му пука и за Левски. Той не е отишъл на един мач на Левски. Според мен и самият Божков не знае от кой тим.

Титлите по времето на Божков в ЦСКА се взимаха по малко по-различен метод. Повече няма какво да кажа по тази тематика. В момента Божков се гаври с Левски. Това ме нервира. Божков прави някакви политически циркове и се гаври с Левски.

Футболът не е война и не виждам нищо неприятно Efbet да стане спонсор на Левски. Как Байерн (Мюнхен) оказа помощ на Борусия (Дортмунд) преди години? Феновете на Левски би трябвало да бъдат по-настоятелни към Божков, с цел да се решат проблемите в клуба. Феновете имат лостове и доста добре ги знаят.

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е един страхливец по своята същина. Той може да те поръча, само че вътрешно го е доста боязън.

Всички в моето семейство сме под стрес. Въпреки че Божков е страхливец, той постоянно може да те поръча за очистване ", разгласи Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в.

"Преди дни разговарях със секретарки на Божков. Те ми описаха ужасяващи неща. В неговия холдинг е било ужасно. Един ден е бил за Лилана, различен за Драгана. Един ден е бил обособен единствено за мъже - в спалнята му са били единствено мъже. Имало е и ден за доста тежки и гнусни извращения. Такива неща слушам и ги споделям ", хвърли бомбата Найденов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР