Ние сме съюзник в НАТО и това е гаранция за

...
Ние сме съюзник в НАТО и това е гаранция за
Коментари Харесай

Захариева няма нищо против бази на НАТО в България

Ние сме съдружник в НАТО и това е гаранция за нашата сигурност. Нашите бази тук не са американски, те са натовски. В момента не стои на дневен ред построяването на база на НАТО на брега на Черно море. Аз нямам нищо срещу да има бази на НАТО в България. Това съобщи външният ни министър Екатерина Захариева в ефира на Нова телевизия.
Цялата интернационална общественост работи за това да има мир и непоклатимост. Така и или другояче обстановката в света не е доста на мир и непоклатимост, тъй че като съдружник в НАТО, ние сме на фронт, на външната линия с страна, която не е съдружник в НАТО. Ние сме съдружник в НАТО, Русия не е - това е действителността , съобщи Захариева пред Нова телевизия.

С Русия би трябвало да поддържаме положителни връзки по общи тематики, сподели външният ни министър. България не е лобист на Кремъл . Ние не сме били лобист на който и да е било. Ние сме се включили към глобите против избрани лица и компании в Русия , уточни Захариева.
Погрешни са интерпретациите за отчета за Русия. Никъде в него не написа, че Руската федерация като такава е опасност за националната ни сигурност. Става въпрос за обособени дейности. Но не, Русия не е опасност за България .

Война в Северна Корея е опасност за Европа, счита Захариева. Решението там не е война по никакъв метод. Решението е стягане на контрола. Не имам вяра, че и желанието на Съединени американски щати е започване на война в Северна Корея . Трябва да използван целия си боеприпас от наказания и прекъсване на достъпа до финансиране към Пхенян. Ето и Китай се причисли към глобите със прекъсване на достъпа на всички севернокорейски компании на негова територия, проучва обстановката външният ни министър.
По думите ѝ тематиката за " Грипените " изобщо не е повдигана по време на форума на Организация на обединените нации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР