Ние сме реалисти. Смятаме, че България има нужда от редовна

...
Ние сме реалисти. Смятаме, че България има нужда от редовна
Коментари Харесай

Христо Иванов: Разумно е Денков и Габриел да решат за ротацията

Ние сме реалисти. Смятаме, че България има потребност от постоянна власт, само че това би трябвало да бъде направено политически. Най-добрият метод и въпросите за структурата би трябвало да бъдат оставени на двамата, които дава отговор тази извънредно комплицирана формула да работи - акад. Денков и Мария Габриел. Те да потърсят решение на всички въпроси.

Това заяви съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в парламентарните коридори на въпрос за бъдещето на (не)коалиционното ръководство и ротацията.

Според него е рационално до момента в който Габриел и Денков търсят решение, политическите водачи да спрат с медийните мнения по въпроса.

" ПП-ДБ има безусловно доверие на акад. Денков. Колкото и да не им се желае на съперниците ни, ние в действителност делегираме политическите права той да бъде удобен с идващия Министерски съвет. Когато той каже: това проектът, по които бих работил, ние ще го подкрепим. Ако има корекции ще кажем ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. Думите му бяха в отговор на въпрос, обвързван с коментара на президента Румен Радев, че министрите са единствено пешки, прикриващи непознати решения.

Петков още веднъж удостовери, че министърът на електронното ръководство Александър Йоловски би трябвало да бъде заменен. Той не е удовлетворен от работата му.

Иванов отхвърли предлаганият от тях законопроект да е опит за налагане на цензура. Той разясни, че към момента не са внасяли никакъв законопроект. " Ние сме оповестили хрумвания за разискване, с цел да бъдат изчистени всички внушения. Предлагаме благоприятни условия България да може да реагира на проведени форми на деформиране на обществения спор през обществените мрежи. В него не се съдържат благоприятни условия за налагане на медии, които си правят работата. Тази опорка би трябвало да бъде оборена, запознайте се със наличието ", настоя той. И даде обещание цензура да няма, тъй като свободата на словото била значими за всички.

На въпрос за парламентарната комисия, обвързвана с убийството на Мартин Божанов - Нотариуса и възможните му връзки със правосъдната власт и магистратурата, той сподели, че това е изключителна опция " подозренията за завземане на правосъдната власт и преодоляването й от всевъзможни корупционни ползи и лобита да стартираме да ги осветляваме ". " Нашата решителност е цялостна, с цел да използваме всички принадлежности. Тази комисия ще е в центъра на вниманието ни и дейното ни присъединяване. Трябва да пристигна моментът за истината ", сподели Иванов.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР