Ние сме под три мониторинга, имиджово е изключително зле за

...
Ние сме под три мониторинга, имиджово е изключително зле за
Коментари Харесай

Зинаида Златанова чула нечувани неща в ЕП за българско правителство

Ние сме под три мониторинга, имиджово е извънредно зле за страната . Това сподели някогашният вицепремиер и някогашен министър на правораздаването Зинаида Златанова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според нея Европа търси вид да ограничи страните, в които липсва върховенството на закона и е неотложно то да бъде обвързано с отпущането на финансови средства.

По думите ѝ от всичко, което се случва в Европейски Съюз, е станало ясно, че това прекъсване и стартиране на евросредства е обикновено администриране на еврофондовете и не показвало отношението на европейските институции към едно или друго държавно управление.

Отношението към държавното управление беше показано на дебата оня ден и чухме такива неща, каквито за нито едно друго българско държавно управление не сме чували, съобщи Златанова.

Тя разгласи, че по отношение на ранглиста на американска организация за върховенството на закона за 100 страни , България е на 55-то място, а само Унгария от тези в Европейски Съюз е зад нас.

Не е въпрос на компромати, това са справедливи критерии, бе безапелационна Златанова.
 Европейска комисия ни отпуска заем за опазване на работните места
Европейска комисия ни отпуска заем за опазване на работните места

100 милиарда евро за 16 страни...

Припомняме, че през днешния ден се чака да станат ясни резултатите от гласуването в Европейския парламент на поправките в проекторезолюцита за върховенството на закона в България и продължаващите близо три месеца митинги.

Същевременно по-рано през днешния ден стана ясно, че на стойност 100 милиарда евро.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР