Ние сме наясно, че днес в света се случват по-важни

...
Ние сме наясно, че днес в света се случват по-важни
Коментари Харесай

„Трябва да бъдем заедно“: И Balmain помага на Украйна

„ Ние сме наясно, че през днешния ден в света се случват по-важни неща. Трудно е да се усещаме добре, фокусирайки се върху ревюта и облекла, до момента в който слушаме с натежали сърца последните вести. Нашите мисли и молебствия са за украинците. Вдъхновени сме от тяхното достолепие, устойчивост и лоялност към свободата “, показа Оливие Рустейн в Инстаграм профила си малко преди представянето на сбирка есен/зима 2022 на. Колекция, в която виждаме бронежилетки и защитното облекло, които през днешния ден сигурно имат друго влияние поради актуалната обстановка в Украйна. Въпреки че това е сбирка, върху която Рустейн работи от няколко месеца, без да знае с какво ще се сблъска света по време на нейното показване.

„ Тези модели не са основани в отговор на ужасяващото настъпление и не бих се осмелил даже да сравня страданията, през които хората минават сега, с проблемите, които аз имах в обществените мрежи. И въпреки всичко виждам вести, моят екип и аз сме обединени с надеждата, че можем да отблъснем омразата, лъжите и експанзията. “
               

Когато получи съществени изгаряния по ръцете и ръцете си, откакто камината му избухна по време на локдауна, той си взе отмора от обществените мрежи. „ Докато се лекувах от изгарянията си, осъзнах, че се опасявам от това, че някой може да ме осъжда. Обичам новите технологии, само че от време на време ме плашат. Всеки има независимост на словото, което е ужасно, само че когато става дума за злобари или хора, които всяват боязън, се тревожа. Затова тази сбирка е моята отбрана “, добавя дизайнерът.
               

Зад кулисите дизайнерът споделя пред Vogue, че усеща отговорност към своите почитатели и културата, от която те са част. „ Мисля, че съм почтен от началото на кариерата си и мисля, че хората обичат моята почтеност. Мисля доста за отговорността. Не желая да ги отчайвам. "  Обсъждането на заплахите от социалните медии и смяната на метода, по който те се употребяват, е огромна част от това, за което Рустейн ще продължи да способства.

Известната „ войска “ на Balmain или по този начин наречения glam squad е нещо, което той оформи към себе си преди близо 10 години, само че тази дума сигурно сега има по-различна, по-мрачна светлина. Затова и от стилната къща няма по какъв начин да останат безучастни към протичащото се. Затова Рустейн сега оказва помощ финансово нуждаещите се в и разисква с компанията си какво още може да се направи, с цел да ги поддържат.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР