Ние сме дадени на земята да бъдем грешни. Ако не

...
Ние сме дадени на земята да бъдем грешни. Ако не
Коментари Харесай

Неда Антонова: Тук сме, за да бъдем грешни

Ние сме дадени на земята да бъдем неверни. Ако не се борим с прегрешението, няма да има развиване, еволюция, която е инструментът на вечността.

Това сподели пред NOVANEWS писателят Неда Антонова. По думите ѝ смирението е израз на душевна големина. „ Смиреният човек, е индивидът на бъдещето”, добавя тя.

Сред версиите за измяната на Юда съгласно нея са и 30-те сребърника, любовен триъгълник с Мария Магдалена, както и въстание против римляните за избавление на Юдея.

„ Юда протяга ръка на живота си мислейки, че откакто е разпънат на кръст, Исус не е Божий наследник и не дочаква възкресението”, изяснява Антонова.

Тя води дело поради написването на романа си " Съвършената. Преподобна Стойна неканоничната светица ", като се оспорва нейния труд. Романът сега се популяризира незаконно. Човекът, откраднал романа, твърди, че текстът не може да бъде написан на земята, а му е изпратен от небето.

Една нощ тя чува изречението " Тя е била богомилка ", тогава взема решение да изследва Стойна. По думите ѝ тя е имала дарба да се телепортира. България пък също попада измежду предсказанията на Стойна.

Антонова обърна внимание и на нейния разказ за Паисий, носещ името " Безмълвие ".

" Той не е бил смирена персона, а емоционален човек. Не е прощавал подмятания срещу България до момента в който е бил в Сърбия. Голяма част от нещата в романа са измислени, само че произтичат от данните за него”, споделя създателят.

Сюжетите на романите ѝ се въртят към любовта на огромните български персони, тъй като не може да си показа живот без обич.

" Какъвто човек е в любовта си, подобен е във всичко останало ", счита тя.

„ Йова е била изгората на Левски, действителна историческа персона. Сега работя върху Кера Тамара. Не се знае доста за нея. Изключителна жена, обвързвана с последните 16 години от самостоятелната българска страна ", изясни тя. И добави, че е владеела няколко езика и е била консултант и преводач на Мурат I. А посланието е какво може да направи една жена за страната си, а и един султан за обичаната си.

В навечерието на празника отношението на българина към вярата разяснява и отец Лазар от храм „ Св. Георги”.

„ Нека хората се обръщат към църквата освен като имат потребност, а и да благодарят. Да бъдем преди всички хора с отворени сърца. Толкова са се обърнали към материалното хората, че не помнят главните полезности, само че постоянно има и помагащи. Човек мисли, че това, което постави на масата е належащо, а най-важното е да бъдем хора и да демонстрираме обич. Въпреки злобата Бог няма да остави своето творение, тъй като сме плод на неговата обич. Да преобразим душите си и да станем по-добри”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР