Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата

...
Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата
Коментари Харесай

Кандидат-президентската двойка на ВМРО доц. Милен Михов и Мари я Цветкова се регистрира в ЦИК

Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата всички българи по света. С тези думи претендентът за президент доцент Михов направи безапелационната поръчка за това, че дружно с Мария Цветкова ще отстояват единствено и само българския интерес, както във външната политика, по този начин и в енергетиката, и в политиката във връзка с Република Северна Македония и Западните балкани.

Кандидатите бяха показани пред медиите от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов:

Водещото при нашата кандидатпрезидентска двойка Михов-Цветкова е, че те ще сплотяват, а няма да разединяват. Те не се крият зад инициативни комитети. Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са патриоти с почтена биография, които ще слагат политиките на Вътрешна македонска революционна организация, които отстояваме от години. Ще се опитаме да наложим тематиката за смяна на Конституцията, за смяна на президентските пълномощия. Още от 91-а година приказвам за това. Защото виждате, че имаме разграничено общество и мразещи се политици. В основата на нацията е суверенитетът.

На журналистически въпрос за по отношение на доцент Михов Красимир Каракачанов отговори:
Видяхте ли автограф под вчерашната позиция? Нямаше. Как се назовава нещо без автограф? Анонимен донос. По Закона за висшето обучение има три форми на ръководство - Общо заседание, Академичен съвет и Ректор. Но писмото не е подписано от нито един от тези субекти.

Самият доцент Михов изясни, че е бил уволнен в първия работен на тази образователна година по мотив на КТ за уронване на престижа. Единият аргумент на ректора е, че като народен представител съм пуснал сигнал до основния прокурор за непозволено образование на италианските студенти. Прокуратурата е свършила работата си и доколкото знам сигналът е признат и ще отиде в съда. Моето деяние като народен представител няма общо с уронването на престижа, изясни Милен Михов.

Припомняме, че доцент Милен Михов е номиниран за претендент за президент от Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация и на българи в Македония. Кандидатурата бе призната единомислещо на съвещание на Изпълнителния комитет на Организацията.
Доц. Михов и Цветкова влизат в борбата с ясна идея за смяна на разпоредбите в политиката, като за тях водещи са няколко съществени целта:

Гаранция за националния суверенитет и опцията да се отстоява националния интерес;

Силна войска и защита - продължаваме възраждането на Българската войска. Тя е поръчител на суверенитета на страната и за опцията България да отстоява националните си ползи и границите си като водач на Балканите;

Вътрешна македонска революционна организация желае промяна на разпоредбите – нова Конституция и разширение на президентските пълномощия. Народът желае смяна, а получи замяна!

Нито крачка обратно от правата на българите в Македония, Западните Балкани и на всички места по света;
Защита на обичайното семейство, на националните и християнски полезности. Нужна е Стратегия за превъзмогване на демографската катастрофа;

Енергийната сигурност е част от националната. Трябва незабавно преразглеждане на „ Зелената договорка “, създаване на АЕЦ „ Белене “ и гарантиране на огромните енергийни планове, които носят изгода за България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР