Ние ще подкрепим решението си, защото е достатъчно изчерпателно и

...
Ние ще подкрепим решението си, защото е достатъчно изчерпателно и
Коментари Харесай

Тома Биков хвърли бомба: Който не е разбрал това, ще си тръгне съвсем скоро от властта

Ние ще подкрепим решението си, тъй като е задоволително изчерпателно и точно написано. През последните седмици, даже през цялото време на войната, за жал сме заложници на вътрешнокоалиционен баланс на ръководещото болшинство. Това сподели в коридорите на Народното събрание Тома Биков от ГЕРБ преди гласуването за даване на военна помощ на Украйна.

По думите му евентуално и през днешния ден ще продължат дебатите, тъй като нощес не са се разбрали.

Той добави, че този вътрешнопартиен баланс е преобладаващ и е съществена цел на ръководещото болшинство, вместо България да има позиция, която пази националния интерес, като в същото време подсети, че след това би трябвало да имаме очи да желаяме помощ след войната.

„Чувам анонси, че предлагането на Политическа партия ще бъде поправено, само че във разновидността, в който бе гласувано, бе доста общо и не трансформира нищо. Не знам какво са решили нощес, само че е несъмнено, че ние ще гласуваме за предлагането си“, посочи Биков.

„Ако би трябвало да гледаме въпроса за Украйна, не мисля, че има потребност от 3 решения. Те са три просто тъй като се търси вътрешнокоалиционният баланс“, сподели той.

„Позицията си за оставка и предварителни избори сме я споделили. Относно напрежението в обединението по тази тематика – то е непреодолимо и ще се усилва, без значение какво ще прави опозицията. Има нова геополитическа обстановка и, който не го е схванал, ще си тръгне със старата“, съобщи Биков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР