Ние самостоятелно избрахме тези сделки и продукти, защото ги харесваме

...
Ние самостоятелно избрахме тези сделки и продукти, защото ги харесваме
Коментари Харесай

Разпродажбата в края на годината на Nordstrom Rack включва ботуши Vince Camuto за $19, слънчеви очила Burberry за $73 и още безумни оферти

Ние независимо избрахме тези покупко-продажби и артикули, тъй като ги харесваме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

В конкуренцията за довеждане докрай на 2023 година сме в начална позиция, само че преди да насочите цялата си сила към спринта към новата година (или постепенно да се промъкнете към това), дръжте конете си, тъй като имаме нещо, което може просто да ви накара да пожелаете повече време. Любимите ни марки също се приготвят за 2024 година, а това значи да се опитаме бързо да почистим наличността си посредством разпродажби след празниците и в края на сезона. Това е чиста музика за ушите ни, тъй като единствено през тази седмица успяхме да спечелим спомагателни 40% отстъпка от ликвидация на стилове в Anthropologie, $39 клинове в lululemon, $9 горнища в Madewell и ооооолкова доста повече.

Партит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР