Ние работихме от четвъртък до вчера много активно. Сигурен съм,

...
Ние работихме от четвъртък до вчера много активно. Сигурен съм,
Коментари Харесай

До края на деня спират влизането на руски коли у нас

" Ние работихме от четвъртък до през вчерашния ден доста интензивно. Сигурен съм, че до края на деня възбраната за влизане на съветски коли у нас ще почне да работи и на територията на България, като желая да вметна, че за товарните коли тя работи от няколко месеца ", съобщи пред Българска национална телевизия шефът на " Гранична полиция " основен комисар Антон Златанов.

Забраната беше въведена от Европейска комисия на 11 септември, а в събота депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски прикани държавното управление неотложно да я вкара. Тя към този момент е в действие в Литва, Латвия, Естония, Полша, Финландия, а от през днешния ден и в Норвегия.

Забраната визира освен коли, само че и артикули. Златанов не можа да уточни какъв брой съветски коли влизат у нас месечно, само че посочи, че не са доста.

" Има поредност совалки сред България и Австрия. Трябва да ги разделим на политически и професионални. Моето посещаване беше напълно в професионален аспект като изложихме нашето виждане за това, до каква степен сме подготвени. Ние сме подготвени на 100% професионално, като професионален аспект. Нямаме разлики с сътрудниците от Австрия. Изцяло решението очевидно ще бъде политическо ", уточни Златанов.

" По всички професионални аспекти ние имаме прогрес и решението ще бъде политическо и допускам, че се дължи на вътрешнополитически проблеми. Ние сме подготвени да влезем напълно, като " Гранична полиция ", " Митница " и така нататък Издържали сме всички инспекции и през миналата година. Всичко е наред ", добави Златанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР