„Ние от ВМРО, за разлика от копейки, соросоиди и всякакви

...
„Ние от ВМРО, за разлика от копейки, соросоиди и всякакви
Коментари Харесай

Джамбазки: Ние от ВМРО, за разлика от копейки, соросоиди и всякакви други, отстояваме българския интерес

„ Ние от Вътрешна македонска революционна организация, за разлика от копейки, соросоиди и всевъзможни други, отстояваме и ще продължаваме да отстояваме българския народен интерес “, написа в профила си във „ Facebook “ Ангел Джамбазки.

Евродепутатът съобщи, че сборът на софийските македонисти се е провалил, само че това е подразнило доцент Огнян Минчев. „ Преподавалият дисциплината „ Научен комунизъм “, през днешния ден пребоядисан демократ, още веднъж пази непознати ползи “, сподели Джамбазки.

„ Трябва да е ясно, че по тематиката Македония копейките и пребоядисаните „ демократи “ седят един до различен и бранят една неистина. Лъжата на македонизма. Докато те играят в тима против България, ние ще продължим да ги разобличаваме “, безапелационен е той.

Джамбазки съобщи, че договорът за добросъседство със Северна Македония не се съблюдава от държавното управление в Скопие.

„ В момента натискът към България идва от западните страни и Съединени американски щати. Парадоксалното е, че това държание както на Съединени американски щати, по този начин и на Европейски Съюз в действителност работи за съветските ползи “, счита той.

Според него единственият верен път е този напън да се обърне към Северна Македония, с цел да стартира да съблюдава споразуменията си. „ Само по този метод може да стартират договаряния за влизане в Европейски Съюз. Ако българското държавно управление се огъне под външния напън, то ще се счупи и ще падне “, безапелационен е евродепутатът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР