Ние от коалиция Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата.

...
Ние от коалиция Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата.
Коментари Харесай

Георги Първанов: Видяхме изблик на любов между Бойко Борисов, Корнелия Нинова и ръководството на ДПС

Ние от коалиция „ Левицата “ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата. Особено на фона на безпринципния изблик на обич сред Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и управлението на Движение за права и свободи. Това съобщи пред медии в Стара Загора президентът на България (2002-2012) Георги Първанов  Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011 година През 2002 година встъпва в, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ На финала на този парламент видяхме един изблик на обич сред Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и управлението на Движение за права и свободи. Прозвуча полузаявка те да ръководят по-късно (след предварителните парламентарни избори) дружно. Ако те в действителност са сближили позиции и биха могли да ръководят след два месеца, за какво не го създадат в този момент “, сподели още той.

Първанов предвижда, че нови избори ще доведат не до разплитане на възела на българската политика, а до неговото по-тежко завързване. Той е безапелационен, че президентска република не може да се получи, тъй като във Великото национално заседание не може да се събере такова болшинство, че да се създаде нова конституция.

" Полупрезидентска република също няма да е работеща ", предвижда президентът и добави, че сходни поръчки целят единствено ловене на гласоподаватели.

Председателят на Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в акцентира, че консолидацията на левицата е неминуем и наложителен развой, а форматиране на левицата е блян да се покаже на левия гласоподавател, че има избор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР