„Ние от доста седмици насам, откакто се обсъжда този проект,

...
„Ние от доста седмици насам, откакто се обсъжда този проект,
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Проектът на Василев и Петков трябва да ползва регистрирани партии

„ Ние от много седмици насам, откогато се разисква този план, сме декларирали, че за нас вратата е отворена ", сподели в " Хоризонт за вас " Борислав Сандов, депутат в 46-ото Народно заседание, определен от листата на “Демократична България”. Той разяснява новия политически план на някогашните служебни министри Асен Василев и Кирил Петков. По думите му един политически план би трябвало да стъпи на основата на политическа партия.
„ В техния случай това е ясно, че няма време, в което да се случи и би трябвало да стъпят на съществуващи към този момент регистрирани политически партии - една или две. Това ще е първото предизвикателство пред тях. Те би трябвало да изградят необятен екип във всички области на страната Тогава можем да разясняваме този план. Те би трябвало да сформират стратегия “, добави пред БНР Сандов.
По думите му ГЕРБ ще останат в изолираност поради изнесените данни от служебното държавно управление и краткотрайната комисия за проверка на властта на ГЕРБ в Народното събрание.

" Успяхме да стигнем до информация, че държавните управления на ГЕРБ са нанесли доста съществени вреди на страната ни ", добави Сандов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР