Ние обаче не сме най-зле, вижте Прибалтийските държави. Путин няколко

...
Ние обаче не сме най-зле, вижте Прибалтийските държави. Путин няколко
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Ако САЩ не продължи помощта за Украйна, тов...

" Ние обаче не сме най-зле, вижте Прибалтийските страни. Путин няколко пъти към този момент сподели, че границите на Русия са границите на Съюз на съветските социалистически републики ", добави той.

 

Относно това дали ще продължи помощта на Съединени американски щати и Европа за Украйна, той съобщи:

 

" Утре Байдън открива предизборната си акция. Винаги към президентсктие избори се е случвало нещо в защитата. Силно се надявам и в този момент да е по този начин. Обратния вид е доста рисков за нас и метода, по който избираме да живеем в последните 30 години ".

Той разяснява и частичното приемане на страната ни в Шенген:

 

“Влизането на България по въздух и море в Шенген в полизитивно. Ние би трябвало да създадем обзор на тези 12 години - за какво сме на открито, кои бяха спирачките, за какво ни спираха ”. 

" Това, което прочетохме като, е по-скоро част от предизборната платформа на австрийската консервативна партия. Ние и в този момент изпълняваме всички тези условия. Това е едно вътрешнополитическо обръщение ".

Според професора би трябвало да има районен блок сред България, Гърция и Румъния. “Трите страни трябваше в Брюксел да се борим дружно за Шенген. Така щяха да се отворят двете огромни пристанища в Атина и Солун. Трябва да има блок сред трите страни. Ако го вършат, ще забележим дали и Нидерландия, и Австрия ще са толкоз настоятелни в този тип позиции ".

Относно войната сред Израел и Хамас, той уточни:

 

" Случващото се в Близкия изток - прилежащ наш район, е мощно обезпокоително. На този стадий нямаме бежанци, само че това е мощно разтрисане на Европейски Съюз. Конфликтите в Газа и Украйна разяждат есропейската тъкан, само че по друг метод ".

" След евроизборите през юни ще има повече представители на европейската последна десница. Видяхме го към този момент в Нидерландия, може би ще го забележим и в Австрия ", предвижда проф. Чуков, като резултат от войната в Газа. 

 

На въпрос кой може да е от последните дни, той отговори:

" Атентатът е изработен на същата дата, на която започнаха митингите против. Това евентуално е вътрешен проблем на Иран. Те обаче приказват за Съединени американски щати, за Израел. Има доста групировки в Иран. Има ги обаче и тези, които още се противят против събитията към Амини ”.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР