Ние нямаме служебно правителство, а кабинет на и , както

...
Ние нямаме служебно правителство, а кабинет на и , както
Коментари Харесай

Костадинов: Вотът на недоверие срещу кабинета Главчев е допустим

Ние нямаме служебно държавно управление, а кабинет на и, както и на ПП-ДБ. Това съобщи пред БНР, водач на " ".

е основател на внасянето на избор на съмнение към служебния кабинет – нещо, което се случва за първи път в България. Към това искане подписи са положили и депутати от и Има Такъв Народ.

В ефира на БНР преподавателите по Конституционно право Христо Орманджиев и Орлин Колев обясниха, че избор на съмнение към длъжностен кабинет е неосъществим, тъй като опонира на решение на Конституционния съд от 1992 година.

Костадинов отхвърли експертизата им  и попита за какво не е поискано мнението на проф. Пламен Киров - някогашен член на Конституционния съд. " Той ясно съобщи, че този избор е позволен, тъй като обстановката през 1992 година, когато е имало  една Конституция, е друга от тази, при която сега има Конституция, преработена шест пъти. Институтът на служебното държавно управление през 1992 година е напълно друг от института на служебното държавно управление в този момент ".

Костадинов съобщи още, че представителите на неговата партия " са канени извънредно рядко в народен ефир ". Според него " голямата част от българите мислят,  че има тежка цензура и медийна обсада в националните медии, които основават едностранчива позиция. Ако желаеме да има демократична страна, би трябвало да има независимост на словото ".

„ Ако този избор на съмнение успее, би трябвало да има нов длъжностен кабинет ”, уточни водачът на „ “. ЕПросто понижава описът от хора, които могат да станат министър- ръководители. Този лист беше съставен  от ПП-ДБ. Защото това се техните конституционни промени, това са поправките, които са написани от ПП-ДБ. По този метод те дават властта в ръцете на хора, които са от и Движение за права и свободи ”, съобщи още Костадинов.

„ Лошото е, че по-късно ще бъде назначено на процедура същото. Няма избор. А когато нямаш избор, това значи, че няма и народна власт. Благодарение на поправките на ПП-ДБ, ние нямаме избор. Президентът също няма избор “.

„ Стана ясно, че имаме тежка политическа интервенция от страната на водача на една от политическите сили в България, а точно – Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който подреди на Главчев да смени външния министър ”, сподели още Костадинов.

„ Нашата цел винаги  е била да спечелим изборите. Ще се борим за това на идните два вота. Имаме стратегия, която разпространяваме измежду хората. Европейските избори са извънредно значими. Всяка седмица гласуваме някаква корекция в закон, която е  поради инструкция на Европейска комисия. Ние се трансформираме в територия, ръководена от Брюксел.Българският глас не се чуваше в Европейския парламент ”, изясни водачът на " ".

Костадинов счита, че би трябвало да има предоговаряне на изискванията за участието ни в Европейски Съюз. " Имаме сътрудници в 10 европейски страни. Целта на " "   е да сътвори група в Екологичен потенциал. Никоя българска партия не се е опитвала да го направи. Само преди две седмици излезе следващото изказване на Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, в което тя споделя, че Европейски Съюз би трябвало да се реформира и решенията в него към този момент да не се взимат с цялостен консенсус, а с болшинство от две трети. Това значи, че Германия, Франция, Италия, огромните страни вземат решение, че нещо би трябвало да се случи. Ако България не е съгласна,  е длъжна да извършва. Това значи, че си зависещ. Аз не желая България да е подчинена на никого ". 

Костадинов разяснява предлагането на да поеме и външно министерство: „ Не утвърждаваме тази концепция. Няма смисъл. ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР