“Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък колегата политик

...
“Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък колегата политик
Коментари Харесай

Борисов призова Слави Трифонов да поеме отговорност и да управлява

“Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе и да си поеме отговорността “, изясни министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление пред членовете на Министерския съвет в сряда.

Премиерът към момента не е отговарял на въпроси на медиите след изборите, които завоюва, само че е на път да изпусне властта. В изборната нощ той имаше едно лъчение във Facebook, снимано на улицата в Банкя пред джипката му. Сега направи монолог и пред министрите си.

В сряда Борисов помоли “най-колегиално “ Трифонов “ да стартира да прави състава на държавното управление, кой ще е ръководител на Народното събрание, на комисиите, министри, зам.-министри. От изявлението на премиера се разбра, че той е срещу свикването на нови избори.

“Да приемем вид нови избори – тогава хората, работещите хора и бизнесът, които в огромната си част гласоподаваха за нас, ще видят тяхната безнаказаност и боязън. Защото е доста елементарно да критикуваш и намираш недостатъци. Всички анти-ГЕРБ, анти-СДС имат опция за голямо болшинство в Народното събрание. Ако не го създадат, това значи, че те желаят да хвърлят страната в безпорядък и това демонстрира, че не са способни да ръководят “, сподели Борисов.

Той прикани водачът на " ИТН ", които излизат като втора политическа мощ след вота в неделя да поеме своята отговорност, само че заподозря, че “играта най-вероятно ще бъде да провокират още безпорядък “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР