Ние не знаем дали са теглени въобще пари. Това е

...
Ние не знаем дали са теглени въобще пари. Това е
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Бойко Рашков се държи изключително арогантно - измисля и хвърля поредните лъжи без никакви доказателства

Ние не знаем дали са теглени изобщо пари. Това е извънредно елементарен факт, който може да бъде тестван. Това съобщи пред Нова телевизия продуцентът и политически коментатор Виктор Димчев, разяснявайки изказванието на вътрешния министър Рашков, който упрекна ГЕРБ, че стои зад аферата " Хемус ".

" Бойко Рашков се държи извънредно надменно - вместо да организира едно следствие - това са хората, които са получили парите, той прави тъкмо противоположното. Може би той за следващ път си измисля и хвърля следващите неистини, употребявайки името на политическа партия ГЕРБ - да хвърля едни обвинявания без доказателства ", съобщи още той.

Според Димчев " евентуално ще забележим още един сюжет от вида " Илчовски ". " Според мен Бойко Рашков прави същото - лъже обществено за обстоятелствата и събитията. Това е сериозен проблем. Съвсем естествена процедура е да се употребяват банкови гаранции ", означи Виктор Димчев.
свързани новини95404на 04.01.2022136792на 04.01.2022
Той посочи, че де факто Бойко Рашков прави закононарушение, бавейки доказателствата по делото и направи паралел с това против КТБ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР