Ние не сме това, което често пъти упорито се опитваме

...
Ние не сме това, което често пъти упорито се опитваме
Коментари Харесай

Познавате ли се добре: Нека свалим маските и видим какви сме в действителност

Ние не сме това, което неведнъж настойчиво се опитваме да внушим на близките. Всеки си има своя, характерна маска, зад която крие своята същинска същина повече или по-малко успешно. Но до каква степен осъзнаваме това? Доколко сме наясно, какви сме в същина? Ако това интересува нашите уважаеми читателки, то дано да погледнат шестте разнообразни по цвят рози на картинката и да изберат тази, която най-вече им допада… Вижте тогава…
1. Червената роза – това е класическият вид на самостоятелна и мощна жена, прикриваща надълбоко своята страст и деликатност.и ранимост. Именно еманципацията ти постанова такова прикриващо държание. Затова търсиш мощния мъж, с който би се почувствала понякога слаба жена. Вярвай това ще стане – има задоволителни мощни мъже, които да оценят твоите достолепия!

2. Зелената роза – в случай че си я избрала, значи си доста търсена, когато тези към теб имат да вземат решение комплицирани проблеми. Защото умееш да им вдъхваш мощ и религия, че нещата ще се оправят. Твоята усмивка и непосредствения метод на другарство гонят сивотата от дните и зареждат близките с ведро въодушевление. Но когато „ батериите “ ти се изтощят, самата ти се нуждае от такова зареждане! Имай самообладание и ще бъдеш възнаградена – ще се появи този, който ще бъде твоят правилен „ зареждач “ с витална сила!
3. Бледорозовата роза демонстрира изпълнена с деликатност душа; ти постоянно си загрижена за тези към теб – съпреживяваш техните наслади и паники, само че си елементарно ранима от околните…

За страдание, това те кара да се съмняваш в същинската си стойност и си склонна да се подценяваш…
Затова постоянно се пренебрегваш за сметка на другите…
Неправилната самокритика поставя дълготраен отпечатък върху държанието ти и на близките е мъчно да оценят какъв брой прелестна е душата ти в същина! А ти си точно такава – проумей го!
4. Шарената роза те обрисува като водеща персона – постоянно стремяща се да е в центъра на събитията, респективно на компанията. Обичаш да те следват, харесвана от всички към теб.

Харизмата ти е извънредно висока и оказваш мощно въздействие на близките – другари, колеги… Това постоянно води обаче до неизявена външно меланхолия, тъй като на процедура си сама без значение от обкръжението…Затова се чувстваш неразбрана, макар че сама разбираш останалите. Сърцето ти е златно – доста обичало, само че и доста страдало и по тази причина не се изолирай зад стените, които си издигнала към него!

5. Жълтата роза – при подобен избор главното е, че пренебрегваш сегашното. За сметка на бъдещето, за което непрекъснато кроиш неведнъж нереализуеми планове… Причината е, че си идеалистка и постоянно гониш перфектното… Заобикаляш потвърдената ежедневно и ежечасно истина, че нищо не е и не може да бъде перфектно; по тази причина стой да гониш идеалното и се потопи в действителното настояще! Само по този начин ще изживееш живота си!

6. Синята роза значи, че обичаш предизвикателствата; само че си и виновна, което, при съществуването на невероятния ти капацитет, разрешава без изключително напрежение да превръщаш концепциите си в действителност. Твой минус е в устрема да се справяш с всичко сама – мразиш да търсиш помощ – считаш го за излишно и недостойно… Но това е неточност – работата в колектив е наложителна в днешното време на удивително бърз напредък във всички области. Затова приемай протегнатата ръка – в това няма нищо срамно, а ще те направи доста по-силна – тъкмо както ги желаеш.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР