Ние не сме разследващ орган и тези комисии са повече

...
Ние не сме разследващ орган и тези комисии са повече
Коментари Харесай

Борисов: Обществото има нужда да разбере кой вкара хората в тесните улички. Основната вина е на БФС

" Ние не сме проверяващ орган и тези комисии са повече говорилни, само че обществото има потребност да разбере кой, за какво и по какъв начин позволи на агитки на организират кротичък митинг, кой вкара хората в тесните улички. И несъмнено служителите на реда би трябвало да схванат един път вечно, че паднал човек не се рита. Това е главен закон даже в спорта, даже в най-кървавите бойни спортове. Затова сме подкрепили комисията. Аз постоянно съм бил за истината. И откакто в обществото има няколко отзиви, откакто има няколко отговорни страни, добре е да има комисия и да прегледа тези обстоятелства и условия ". Така Бойко Борисов изясни обстоятелството, че точно от ГЕРБ направиха формалното предложение за анкетна комисия, която да изследва имало ли е полицейско принуждение на митинга на футболните ентусиасти, оповестяват от Dariknews.bg.

" Основната виновност е на българския футболен съюз, тъй като една седмица разиграваха почитателите и в един миг полицията се оказа, че няма нито надлежните проекти, нито опция да се приготви за това " предварителнознаещо се ", че ще приключи по този начин събитие. Това е държавно управление на Политическа партия и всички с изключение на Мария Габриел са техни министри ", добави водачът на ГЕРБ.
От думите на Борисов стана ясно, че все още сред ГЕРБ и Асен Василев има разбирателiтво.

“Ако Василев работи по метода, по който сега и се договорим, че сред първо и второ четене това се случи, тогава ще действаме по един метод, в случай че не по различен. Донус-бонус няма да го поддържаме. Министър Асен Василев разбра, че Народното събрание е този, който взима окончателното решение. В последните дни работи интензивно с нашите депутати, което би трябвало да продължи ”, сподели още Борисов.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР