Ние не сме послушковци, а такива са хората, които са

...
Ние не сме послушковци, а такива са хората, които са
Коментари Харесай

Петър Витанов: Нинова изрече каскада от неистини, трети мандат ще приключи БСП

„ Ние не сме послушковци, а такива са хората, които са останали към Корнелия Нинова. “ Това съобщи евродепутатът от групата на ПЕС Петър Витанов пред БТВ. Коментарът му идва по отношение на изказванията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че евродепутатите на Българска социалистическа партия са послушковци и вършат това, каквото им каже Европа.

Витанов уточни, че Нинова е изрекла каскада от лъжи. Още след контраофанзивата на Украйна бе наясно, че военно решение няма. Все още не сме покрай мир, а се вършат редица начинания, произлизащи от военни водачи за търсене на политическо решение на войната сред Русия и Украйна, сподели той, като по този начин опроверга друга лъжа, изречена от водача на Българска социалистическа партия, че евродепутатите гласоподават военна помощ за Украйна.

Според него, в случай че Корнелия Нинова се яви на трети мандат, отпред на Българска социалистическа партия, ще ликвидира партията. „ Съвсем скоро Българска социалистическа партия няма да може да мине бариерите за лъчение на собствен представители в другите институции “, посочи Петър Витанов.

„ Партия не е останала, а след нов управнически мандат, структурите ще са кухи организации. Българска социалистическа партия разчита на носталгията на група възрастни хора. Те вървят и гонят джендъри от заран до вечер. Левите хора не могат да намерят за кого да гласоподават “, разкритикува Витанов политиката на социалистите към сегашния миг.

Според него това, което се готви на Българска социалистическа партия, в случай че сега партията е в клинична гибел, то един идващ мандат на Нинова ще извади кабела на партията сигурно.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР