„Ние не си изхвърляме и захвърляме приятелите, ако не са

...
„Ние не си изхвърляме и захвърляме приятелите, ако не са
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС стои плътно зад Делян Пеевски, той е наш приятел

„ Ние не си изхвърляме и захвърляме приятелите, в случай че не са го заслужили. Г-н Пеевски е бил част от парламентарната група на Движение за права и свободи и като народен представител както всички останали народни представители е взел участие интензивно в политическите планове. Той е наш другар и до момента в който няма обстоятелства, ние ще сме зад него и дружно “. Това е декларирал ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Девин пред членове и симпатизанти на Движението, оповестиха от партийния пресцентър.

„ Говорят за медиен монопол в България и споделят, че Делян Пеевски е медийният монополист в страната. А тъкмо те държат медийния монопол в България и по тази причина свободата на словото в България е на 111-то място. Г-н Пеевски като си продаде и трите медии, които бяха негови, свободата на словото в нашата страна изпадна на 113-то място. Когато всички тези хора от тази група говореха за медиен монопол и независимост на словото в България, дружно с господин Пеевски внесохме законопроект за гласност на собствеността на медиите и на офшорните компании, които са в медийния пазар. Точно тази проведена група на подмяната скочиха и реваха " Защо трябвало да има гласност? ". Ето за такава замяна става въпрос. Движение за права и свободи прави политика на база полезности и обстоятелства, а не на правилото „ твърди се “. Няма по какъв начин по този начин да градим политика. Докато няма обстоятелства и доказателства, ние сме зад господин Пеевски и дружно с него ", е допълнил Карадайъ пред съидейниците си в Борино и Сърница.

„ Г-н Пеевски е бил част от парламентарната група на Движение за права и свободи и като народен представител както всички останали народни представители е взел участие интензивно в политическите планове. Той е наш другар и до момента в който няма обстоятелства, ние ще сме зад него и дружно “, припомнил е водачът на Движение за права и свободи.

„ Движение за права и свободи компактно стои зад господин Пеевски, до момента в който няма обстоятелства и доказателства! Това сме го декларирали в декларация, декларирали сме го и на всички наши срещи ", е повторил в Гоце Делчев Карадайъ, пишат от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Той още веднъж добави, че Пеевски не е бил член на Движение за права и свободи, а е бил от гражданската квота и като подобен е взел участие интензивно в работата на парламентарната група, само че в партията не е заемал постове и позиции, тъй като те се заемат от членовете на партията. „ Ето това са обстоятелствата! “ е изтъкнал ръководителят на Движението за права и свободи.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР