Ние не можем да имаме друг резултат, освен първо място

...
Ние не можем да имаме друг резултат, освен първо място
Коментари Харесай

Не можем да имаме друг резултат, освен първо място, обяви Цветанов

Ние не можем да имаме различен резултат, с изключение на първо място за ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, сподели през днешния ден в Благоевград ръководителят на националния избирателен щаб на обединяването сред двете партии Цветан Цветанов, съобщи организация " Фокус ". Той уточни, че изборите на 26 май са извънредно значими, тъй като в Европейския парламент би трябвало да бъдат изпратени хора, които ще подсигуряват сполучливо бъдеще за България, сподели Цветанов.

Той добави, че всяка община се нуждае от поддръжката на държавното управление, а евродепутати на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще работят за усилване на връзката сред Европа – Изпълнителната власт – Народното събрание и кметовете. Цветанов означи, че страната оказва помощ на всяка една община и по тази причина резултатите се виждат във всеки град и село.

" На изборите би трябвало да се представим чудесно и да изпратим в Европейския парламент евродепутати, които ще пазят нашите национални ползи ", означи Цветанов. Той съобщи, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори е управлявана от прелестен капитан, какъвто е Мария Габриел

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (324)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР