Ние казахме, че трябва да направят правителство. Аз не мога

...
Ние казахме, че трябва да направят правителство. Аз не мога
Коментари Харесай

Пеевски: Няма да допуснем номера с „Врага ДПС“. Нашите хора са първа класа български граждани

Ние казахме, че би трябвало да създадат държавно управление. Аз не мога да схвана всички тези пояснения, които валят и замяна на кой сме по-приятели. Отдавна ви споделих - и на двамата съм другар, само че съм другар и на България. Затова всичко се е случило и сме работили с тях, поради България и поради хората. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в Народното събрание във връзка словесните престрелки сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

 

Отвод не може да се направи, има връчен мандат с Мария Габриел за министър председател. Ако желаят да си се извиняват, да се простят, въпреки че денят за амнистия мина, да си вземат решение. Но това в този момент са детски работи. Да бъдат виновни към страната, да вземат решение какво ще вършат. Но като ги следя всичко, което си изговорих, нищо остаряло не е забравено, върнахме се преди 9 месеца, заключи Делян Пеевски обстановката с договарянията.

 

Не мога да схвана Христо Иванов какво тъкмо изяснява за това съглашение. При изискване, че текстът, за който се приказва, персонално сме го написали с Кирил Петков и е координиран с ГЕРБ. Ние нямахме никаква рекламация към това съглашение и всичко беше изяснено, настоя Пеевски.

 

Благодаря на моя другар Кирил, че го удостовери, че това не е тематика и Движение за права и свободи не било тематика, сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

 

Лъжата по тази тематика би трябвало да свърши. ПП-ДБ  с Възраждане не могат да работят, заявили са го пред вас. Ние не можем да работим с Възраждане също.  ГЕРБ  имат  решение на техния  конгрес  да не работят с Българска социалистическа партия. Е, с кой остава, сътрудници, запита Пеевски.

 

Както споделиха ПП-ДБ: апелирам ви, да не се вписва, че с Движение за права и свободи, то е ясно, че сте вие, изясни Делян Пеевски и отсече - Не! Хората на Движение за права и свободи не са втора класа! Те  са първа класа, като всички български жители и ние ще стоим като техни представители на масата, а когато се желае нашата поддръжка, ще я вземат на масата,  пред всички нас и пред всички гласоподаватели, безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Номерът на Христо Иванов да сочи  „ врага Движение за права и свободи “, няма да мине. Иска избори, тъй като не му се случват нещата със промените на основния прокурор, шефа на Административния съд, шефа на КПК. Той има единствено една цел - преодоляване на тези позиции, в интерес на олигархията, разкри Делян Пеевски.

 

Ако олигархията желае да превземе правосъдната власт, ние с всички демократични средства, ще спрем това. Бъдете уверени. Ние казахме, че ще бъдем безусловно срещу това и заставам зад думите си, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Има две други противоречиви точки -  за службите и за следствената загадка. За службите,  не мога да схвана каква е тъкмо тематиката. Трябва да знаете истината. Два пъти е имало решение за промяна на шефа на ДАНС. Първо с ген. Атанасов, който обмисля един месец и отхвърли да стане началник на ДАНС. И по-късно с кандидатура на съветника на Денков-Веселин Марков, на която Кирил Петков се опълчи след време, първо беше склонен, изясни ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи. Можеха да поемат отговорност с лицата си, в лицето на ген. Атанасов и господин Марков, само че не го направиха, добави той.

 

За нас, от Движение за права и свободи, службите работят извънредно добре с нашите евроатлантически сътрудници, структурирани са добре и в личен състав, няма потребност от никаква промяна. Смятаме че, началниците на тези служби работят по най-хубавия метод със западните сътрудници и Движение за права и свободи седи на позиция да си останат, до момента в който имат доверието  на нашите западни сътрудници, тъй като службите не могат да работят без това доверие, тъй като сме част от една система с нашите евроатлантически сътрудници, акцентира ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

 

Затова това желанието да се овладяват политически службите, не го разбирам. За момента има едно политическо предопределение в ДАНС и то е на Петър Петров, народен представител от ПП- Демократична България. Други политически назначения, както виждате няма, акцентира Пеевски.

 

За следствената загадка, че не са се разбрали, си е тяхно решение. Ние щяхме да сме срещу, тъй като предлагането е  неуместно.  Това нарушава безусловно всичко по делата, по какъв начин по този начин се изнася следствена загадка и по какъв начин ще продължи едно дело, изрази неразбиране Пеевски.

 

Това е извънредно необразовано, само че откакто видях, че хората, с които правихме Конституцията не знаеха какво се прави с мандата, аз към този момент имам тези усещания - те не ги схващат нещата. Още като правихме Конституцията, се постановяваше да им оказвам помощ извънредно доста. Цялата Конституция е направена от Христо Иванов и Славов, с наше присъединяване. Борисов единствено поддържаше. Христо е бил всеки ден в моя кабинет и сме писали Конституцията, показа Делян Пеевски.

 

Всичко това го прави само  един човек и това е Христо Иванов, който желае избори. Защото не го устройва, за него няма смисъл към този момент да остава. Знаете, че резултатите им падат, те желаят избори, да взривят с цел да могат каквото могат да вземат на предварителни парламентарни избори. Христо Иванов вижда, че не може да овладее правосъдната власт, след всичките му ходения и срещания по  всякакви странни кабинети с хора от правосъдната власт и плетене на всевъзможни игри с олигарсите. Затова той желае избори, би трябвало да си кажем, отсече ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.  

 

Човекът, който сега хвърля България в избори  и безвремие се споделя Христо Иванов. Трябва неговите сътрудници да се разсънят, в лицето на Кирил Петков, Асен, Наско да седна с него да кажат „ Христо, седни си на столчето и недей да буташ България в безвремие “ единствено това би трябвало да се случи, акцентира Делян Пеевски. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР