Ние жените имаме неподозирани сили да се справяме с всичките

...
Ние жените имаме неподозирани сили да се справяме с всичките
Коментари Харесай

Иновация против косопад, която връща усмивката на лицето

Ние дамите имаме неподозирани сили да се оправяме с всичките си хиляда задания дневно, да съумяваме с натоварената стратегия, фамилията, сметките и страничните задължения, само че постоянно плащаме за това с хубостта си. А за всяка жена косата е нейното скъпо украшение, което приказва толкоз доста за това по какъв начин живеем.

Дали с напредването на възрастта или поради всекидневния стрес, от ден на ден дами се сблъскват с казуса косопад, който се отразява зле на самочувствието, на настроението и на чувството за това да си жена. 21 % от дамите през днешния ден са наранени от разпръснат или напредничав вид косопад, като процентът скача до 40 % след менопауза. Също и половината от всички мъже над 50 г се разделят с косата си в някаква степен.

Причините за това са разнообразни, само че постоянно сложни – хормонални промени, генетична обремененост, възрастта, с която косъмът отслабва, а скалпът не е по този начин добре подхранен. Covid-19 също се отразява доста зле на косата и постоянно преболедувалите оповестяват за засилен косопад. За това е значимо при първите прояви на косопад да се работи на време. Все по-често младежи търсят решение за косата си, а за благополучие има решение от природата с френските достижения във фитобиологията и козметиката.

Rene Furterer създаде още по-натурална и по-ангажирана формула Triphasic Progressive с нов революционен метод: грижа с двойно третиращо и защитно деяние. Тази експертна терапия срещу косопад обезпечава възобновяване на виталния цикъл, само че също и забавя косопада като подтиква растежа на косъма и съживява фибрите.



За да се оправим с казуса, е нужно да разбираме механизмите на косопада. Жизненият цикъл на косата е приблизително 5 години. Косъмът през това време се развива, пораства и опада по натурален метод. Природата е основала косата по този начин, че този цикъл да се повтаря 20-25 пъти и постоянно да имаме гъста и здрава коса. Но когато настъпи напредничав косопад, тези цикли се съкратяват и най-после се изчерпват, до момента в който спрат напълно.

Така в разработките на Rene Furterer e включена мощната съставна част Мангостин, наричана „ плода на боговете “, който подкрепя предотвратяването на косопада. В лилавата кора на този супер плод от Азия се съдържат извънредно ефикасни антиоксиданти, които имат противовъзпалителни и регенериращи свойства.

Четири години изследванията от лабораториите Pierre Fabre работеха в посока да разгадаят основния механизъм на прогресивния косопад. Така сътвориха механизъм, който да работи непосредствено върху стволовите кафези в космената луковица, които делейки се, обезпечават растежа на косъма. Възпалителните реакции засягат равнищата на хормоните, изключително тестостерона, който се преобразува в дихидротестостерон и уврежда стволовите кафези. Те стопират да се възпроизвеждат и израства все по-тънка и слаба коса, която в следствие стопира да пораства. Скалпът става по-видим.

Чрез таргетиране на метаболитна пътека JAK-STAT, се реализират сполучливи резултати при плешивост -ареата, болест, която предизвиква зонов косопад на обособени кръгове на скалпа. Отличен резултат има и при прогресивния косопад като се блокират 33 % от възпалителните съединения. Ефектът – виталните цикли на косата се обновяват, косата е по-здрава и мощна, покачва се производството на молекулата, виновна за задържането на косъма в корена със 180 %. Така косъмът остава прикован на скалпа доста по-дълго.

Ключовата съставна част Мангостин е със 100% естествен генезис. Патентованата синергия на Биотринин + Аденозин трифосфат подтиква растежа и продължителността на живота на косата, с цел да стане тя по -гъста. Органичен дестилат от Пфафия, придобит посредством програмата Fair for Life, и комплекс от витамини B3, B5, B6, биотин и деликатно подбрани етерични масла, усъвършенстват микроциркулацията на скалпа, а това прави косъмът по-здрав.

Клиничните проучвания демонстрират отлични резултати: След 3 месеца косата е с над 10 000 нови косъма във фаза на напредък и се усеща с 39% по-плътна. Повече коса и по-малко забележим скалп е първият знак са триумф с формулата Triphasic Progressive. Освен това косата е с 84 % усъвършенствано качество, 83 % по-здрава и 81 % по-хидратирана.

Най-хубавото е, че формулата е лесна за използване. Triphasic Progressive e единственият артикул срещу косопад на пазара, който се ползва единствено два пъти седмично през първия месец и единствено един път за идващите 2 месеца. Текстурата му е лесна за нанасяне, бързо попива и е мъчно забележима.

Продуктът не се изплака, попива в скалпа без останки и не омазнява. 91% от употребилите продукта споделят за възприятие на мигновена прохлада поради свежия цитрусов мирис.

Опаковката с марката Rene Furterer е съобразена с задачата за по-малко пластмаса в козметиката. Пластмасовите флакони и държачи са направени от 100% рециклирани материали. Цялата опаковка е рециклируема, в това число апликатора, направен единствено от един материал с 10 пъти по - малко употребена вода при производството.

Green Impact Index е инструмент за премерване на общественото и екологичното влияние на козметичните артикули и продуктите за фамилна грижа. Разработен от Pierre Fabre за оценка на всичките си артикули, устойчивостта и достоверността на метода е оценен и утвърден от самостоятелен орган AFNOR Certification.



Необходимо е единствено от 1-2 приложения седмично (2 пъти седмично през първия месец, по-късно 1 път седмично за още 2 месеца). Формулите на Rene Furterer са с 98% естествен генезис, без противоречиви индустриални съставки и силикони, подобаващи са даже и за сензитивен скалп.

С поддръжката на: Pierre Fabre
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР