Ние имаме една основна кауза - Регион Бургас, категоричен бе

...
Ние имаме една основна кауза - Регион Бургас, категоричен бе
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас и обяви: Да сложим край на безвремието!

Ние имаме една съществена идея - " Регион Бургас ", безапелационен бе лидерът Жечо Станков

Коалиция откри акцията си за 2 МИР Бургас по забавен метод през днешния ден.

Кандидат-депутатите бяха показани на гала, провела се в бургаски клуб, а всеки един от тях изложи персоналната си мотивация, с цел да се включи в тази борба.

Сред гостите бяха съвсем всички кметове на ГЕРБ и ръководители на Общинските препоръки от района –,,,,,, и други.

Присъстваха и редица знакови имена за партията като някогашният регионален шеф Константин Гребенаров, ексдепутатът Румен Желев, някогашният обществен министър Зорница Русинова, актуалният член на КЗД Златина Дукова, общински съветници от целия район, както и новият водач на Съюз на демократичните сили в Бургас - юрист.

„ Да сложим завършек на безвремието, да спрем шарлатанията и да въведем ред в хаоса “, приканиха кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС.
 Те са знаещи, можещи, те са спечелили - стимулираният и уравновесен тим на ГЕРБ-СДС в Бургаска област. Така бяха показани кандидат-депутатите 
В листата има много нови имена – хора, които до момента не са взели участие интензивно в политиката Сред тях да вземем за пример е кардиологът доктор Владимир Македонски, доктор Лидия Стефанова, адм. шеф на „ Сърце и мозък “, както и доктор Цветелина Иванова, лъчетерапевт.

" Начело съм на тим от специалисти , които имат доста опит и сила да се борят за идеята . А ние имаме една съществена и тя се споделя „ Регион Бургас “. Винаги сме казвали, че се водим от едно главно предписание и то е дилемите, които ни слагат хората от региона да бъдат изпълнени оптимално бързо. Ще продължим да вършим всичко допустимо районът да е водач във всяко едно отношение – качествено обучение, опазване на здравето, привличане на младежи, уют и успокоение на възрастните, както и основаването на предпоставки за развиването на бизнеса ", сподели в мощната си тирада лидерът.

Той се обърна към кметовете, които бяха в залата и даде обещание: „ Поемаме ангажимент, че ще бъдем неотменно до вас, тъй като вие най-добре познавате районните проблеми. Местната власт ще бъде чута от централната и ще продължи развиването на района с още по-бързи темпове “.

Станков бе безапелационен, че последните две години бяха изпълнени с неустановеност и влизането ни в поредност от рецесии.

ГЕРБ знае по какъв начин да върне стабилността, предвидимостта и спокойствието, както в домовете на хората, по този начин и в локалната власт и бизнеса . Защото в последните две години видяхте една голяма инфлация, която мина в далавера. В момента българските семейства са ужасени от извършването на покупки в магазините “, добави той.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС даде обещание, че както са помагали за събирането на подписи за саниране, по този начин ще са до жителите и по друга стратегия – за безвъзмездни панели на покривите.

Вижте още във видеото:



Областният водач Иван Алексиев, който към този момент има една изборна победа, откакто застана отпред на регионалната конструкция през 2022 година, е окуражен за още по-солиден триумф в област Бургас.

Всички общински организации са единни и мобилизирани за добър избирателен резултат, безапелационен бе той.

Това е нашият сполучлив тим, който познава проблемите на хората . На 2 април във Втори МИР Бургас ще реализираме още една победа. Вярвам във всички тези готови специалисти зад мен, тъй като те знаят по какъв начин да върнат стабилността в страната, тъй като всички ние като кметове и жители би трябвало да работим в естествени условия, с цел да градим постоянна страна “, каза Алексиев.



Кметът на Бургас и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Димитър Николов зададе един риторичен въпрос: „ По-добре ли живеем, откогато ГЕРБ не е в националното ръководство към този момент три години? Как се развиват българските градове? Спряха! Нека сложим завършек на това безвремие “.

„ Познавам тези девойки и момчета, имам вяра в тях и качествата им. Малко са хората, които съумяват да съчетаят в един тим младостта, вероятността, упоритостта с опита, престижа, професионализма и устойчивостта. Именно тази амалгама е рецептата на триумфа. Винаги в моето всекидневие, в работата си като кмет съм се водил към това да сътворявам вероятности на младежите и чувство за непоклатимост на хората с опит и качества. Мисля, че Бургас е даван неведнъж за образец като град, който съумява да притегля и осъществя европейски планове в полза на хората. Нека по този начин да създадем, че нашият район да не бъде второкласен град, а Бургас още веднъж да застане на коловоза на вероятностите на триумфа “, сподели още Димитър Николов.



Ето и цялостната листа на ГЕРБ-СДС за Втори МИР Бургас:
1. Жечо Дончев Станков 2. Любен Любенов Дилов 3. Галя Стоянова Желязкова 4. Андрей Стоянов Рунчев 5. Мартин Неделчев Богданов 6. Стоил Стоянов Яков 7. Лидия Стефанова Бобчева 8. Вежди Кемал Орманов 9. Светлана Янкова Лулева 10. Женя Кирилова Пеева 11. Румен Руменов Ангелов 12. Цветелина Огнянова Иванова 13. Мартин Желязков Желязков 14. ИВАН ГЕОРГИЕВ НИКОВ 15. Даниел Стоев Братанов 16. Владимир Александров Македонски 17. Стефка Иванова Божкова-Генчева 18. Борислав Красимиров Киров 19. Владимир Добромиров Крумов 20. Диян Иванов Петров 21. Марин Димов Димов 22. Димитър Панайотов Янчев 23. Ферди Байрамали Хюлми 24. Георги Николов Вдовичин 25. Неделчо Стайков Стайков 26. Георги Красимиров Галчин 27. Ивелин Василев Ефендиев 28. Деян Стоянов Стоянов  Жечо Станков се утвърди като неоспорим №1 в листата на ГЕРБ-СДС за област Бургас. Той не стопира да е измежду гласоподавателите през цялото време  Любен Дилов-син е втори в листата на ГЕРБ-СДС за област Бургас  Третата в листата Галя Желязкова бе измежду най-работещите депутати в последното НС  Експертът по тематика " Транспорт " в ГЕРБ - Андрей Рунчев, четвърти в листата   Мартин Богданов е на пето място в листата. Той е представител на структурата в Несебър  Стоил Яков от квотата на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили завоюва добър, дори неочакван брой преференции в Бургаска област на последния избор - през ноември 2022  Д-р Лидия Стефанова е едно от новите лица в листата на ГЕРБ-СДС за област Бургас  Вежди Орманов работи в сложна община - Руен, само че съумява да реализира добър резултат за ГЕРБ. Той е на 8-мо място в листата   Общинският консултант от Созопол Светлана Лулева е 9-та в листата на ГЕРБ-СДС  Икономистът доктор Румен Ангелов заема 11-та позиция   Председателят на Общински съвет Средец Динко Цъцаров(вдясно) с общинския консултант от Царево Даниел Николов  Кметовете на ГЕРБ - Иван Алексиев, Георги Лапчев и Димитър Николов  Почти сигурният претендент за кмет на Созопол на ГЕРБ Илиян Стефанов (вдясно) с сегашния кмет на курорта Китен Николай Марков  Три знакови имена за ГЕРБ участваха на откриването на акцията - Захарина Неделчева от Приморско, Константин Гребенаров и Румен Желев (вдясно)  Зорница Русинова, някогашен министър на труда и обществената политика, сегашен ръководител на ИСС  Златина Дукова, член на КЗД
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР