Ние идваме!“ с мандата на Единната народна партия внесе документи

...
Ние идваме!“ с мандата на Единната народна партия внесе документи
Коментари Харесай

Ние идваме! с мандата на Единната народна партия се регистрира за изборите


„ Ние идваме! “ с мандата на Единната национална партия внесе документи за регистрация за присъединяване в идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври. На излизане от Централната изборна комисия  (ЦИК) Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 заяви пред публицисти, че са внесли 3123 подписа за регистрация.

разяснява, че към този момент на четвърти подред избори не престават да упорстват за обединяване. Това, че се регистрирахме независимо, дава още една опция в идващите 10 дни да се сътвори такова обединяване, съобщи той. Очакваме тези, от които зависи обединяването - имам поради " Продължаваме промяната ", " " и т. н. да схванат, че отговорността за случилото се и неслучилото се ще е обща - в случай че имат предпочитание, могат да я носят, ние ще я носим, разяснява Бабикян.

Мария Капон  Мария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше обучение стопанска система, компетентност разяснява, че има втори период след периода за регистрация, който изтича на следващия ден - до 27 август вечерта, в който партии, обединения, които са се записали, могат да събират, да сменят наличието, т.е. формата, да взимат нови имена. Така че обединяването съгласно нас занапред има опция да следва и това да е политическо събиране, а не математическо, което би се случило след изборите, " " и " Продължаваме промяната " са единствените евентуални сътрудници към този момент, съобщи Капон, представена от Българска телеграфна агенция.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР