Ние говорим малко за нероден Петко – така фармакологът проф.

...
Ние говорим малко за нероден Петко – така фармакологът проф.
Коментари Харесай

Проф. Георги Момеков предпочита конвенционални ваксини и за коронавируса

Ние приказваме малко за нероден Петко – по този начин фармакологът проф. Георги Момеков разяснява тематиката с имунизациите. Гаранция за нищо няма, уточни професорът, само че откакто изясни, че е нещо грандиозно да направиш изследване върху 44 000 души за резултата от една ваксина –. „ Докато пристигна имунизацията у нас, ще имаме постмаркетингов резултат от имунизирането на огромните народи ”, добави професорът.
" Нещата, които бих нарекъл мой избор, не са додрапали до фаза 3. Бих желал да си сложа ваксина от компания, която я прави по стандартния метод – т.е. на база белтъчен антиген (бел. ред. – т.е. пептидна ваксина) ", изясни Момеков пред Нова телевизия. Той уточни, че е обикновено да има съмнения, откакто Европейската организация по медикаментите още не е одобрила имунизацията на Pfizer/BioNTech, която е РНК. Третият тип ваксини са така наречен векторни – на база аденовирус, каквато е Оксфордската ваксина (на AstraZeneca), както и съветската " Спутник V ".
 Адвокат: Можем да съдим фармацевтичните компании за имунизациите, само че при едно изискване Адвокат: Можем да съдим фармацевтичните компании за имунизациите, само че при едно изискване
Ваксината ще се слага непринудено и в този смисъл това значи, че човек би трябвало да е към този момент осведомен за нежеланата реакция. Ако неже...
" Ваксината на този стадий е единственият способ, който ще угаси този пожар ", уверен е Момеков.
Иначе е ясно, че имунизация ще се прави със записан час. Първата фаза – имунизация единствено за медици.
" Азитромицин " няма резултат върху влезнали в болница - за лекуване у дома зависи от неговия доктор, сподели още фармакологът. Антипиретици - това е главното за нехоспитализирани, акцентира фармакологът и даде образец с огромни американски лечебни заведения - никой не предлага 20-30 медикаменти за у дома. Момеков отхвърли и " " като настоящо лекарство против ковид, като изясни, че в Съединени американски щати било включено в протокола на една болница и нямало позитивна рекомендация от техните здравни регулатори.
Не мога да не се стабилизирам с медицинските експерти – на този стадий не би трябвало да се отхлабват доста ограниченията, какъв брой и по какъв начин ще решат виновните. Навсякъде в Европа се стягат ограниченията, съобщи Момеков.
 Учени: По-бедните страни може да останат без ваксина против COVID-19 Учени: По-бедните страни може да останат без ваксина против COVID-19
Около 25% от жителите на света може да не могат да получат имунизацията против ковид преди 2022 година Това оповестяват учени от университе...
„ Лошото е, че част от обществото не желае да одобри, че този проблем е сериозен ”, акцентира Момеков и даде образец за мислене – аз в този момент няма да се имунизирам, само че в случай че потегли за Гърция и ми желаят там ваксина, страната ще ми обезпечи ли?
" Мисля, че ще му скроим шапка на този вирус, вижда му се краят. Инките (бел. ред. - евентуално има поради ) си направиха смешка с нас - не беше 2012, но не е 2020 година ", приключи Момеков.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР