Нидерландският гранд Фейенорд е бил у нас за играч на

...
Нидерландският гранд Фейенорд е бил у нас за играч на
Коментари Харесай

Фейенорд дойде за Текпетей

Нидерландският гранд Фейенорд е бил у нас за състезател на Лудогорец, написа " Тема Спорт ". Представител на клуба от Ротердам е посетил дуела на разградчани със Славия, извоюван от " орлите " с 2:1. Цел на неговата аудиенция е бил Бърнард Текпетей. В средата на ноември в медиите в Ниската земя се появиха информации, че Фейенорд готви оферта за нидерландското крило.

По време на паузата за Световното състезание клубът от Ротердам зимува на върха в Ередивизи с 3 точки пред втория Аякс. Тимът имаше интерес към крилото още през лятото, само че тогава до трансфер не се стигна. Такъв обаче може да има през януари. Основното разминаване, което би провалило договорката, е размерът на цената на играча. 

25-годишният Текпетей държи висока форма през цялата година. През есента ганаецът бе на терена в 16 турнирни дуела, в които осъществя 8 гола и се регистрира с 4 асистенции. Той игра и в конфликта за Суперкупата против Левски, извоюван след осъществяване на дузпи. В евротурнирите бе употребен от слвенския треньор Анте Шимунджа в общо 13 дуела - 5 в Шампионската лига и 8 в Лига Европа. Той осъществя при домакинската загуба с 1:2 от Динамо (Загреб) в ШЛ.

Според медиите в Гана пък Фейенорд даже се е съветвал с някогашния си състезател Елвис Ману за качествата на Текпетей. В момента Ману е част от Ботев (Пловдив). само че бе и съотборник на Бърнард в Лудогорец.

От ротердамския гранд са гледали и изявите на вратаря на Славия Светослав Вуцов, само че не са останали изключително впечатлени.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР