Нидерландия започна катастрофално европейските квалификации след поражение с 4:0 от

...
Нидерландия започна катастрофално европейските квалификации след поражение с 4:0 от
Коментари Харесай

Ван Бастен и Гулит със сериозни критики към Ван Дайк

Нидерландия стартира пагубно европейските квалификации след проваляне с 4:0 от Франция, а във втората среща реализира победа с 3:0 над Гибралтар, откакто игра с човек повече 40 минути, само че още веднъж не убедиха изцяло с представянето си. Именно тези изяви на “лалетата ” предизвикаха легендите на отбора Марко ван Бастен и Рууд Гулит засипаха с рецензии най-много представянето на капитана на отбора Вирджил ван Дайк, от който не виждат задоволително водачество в държанието му на терена. 

“В съблекалнята той е добър, само че тактически и механически не. Това няма нищо общо с травмата, има общо с водачеството. Той подвига доста звук, само че не споделя нищо. Това е нещо, което би трябвало да носиш в себе си. Истината е такава. Това е желанието да печелиш непременно, ” съобщи Ван Бастен. 

Той бе подсилен от някогашния си съотборник в националния отбор на страната Рууд Гулит, който също не бе удивен от видяното, като го упрекна, че “играе на несъмнено ”. 

“В Англия към този момент го подлагаха на критика, въпреки че бе определен в тима на сезона на ФИФА. Той си мисли, че е по-добър от останалите. Но ние виждаме всякакви неща, след което си казваш: “ако си капитан, ти би трябвало да разрешиш тази обстановка. Но той просто разяснява протичащото се пред него. Не знам дали го прави, само че не наподобява като че ли приказва. Играе на несъмнено. Хайде, нали си толкоз наедрял и добър. Това е позитивна рецензия, която даваме. Не е ли най-хубавият? Тогава го покажи, ” счита Гулит.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР