Nicepage променя начина, по който хората възприемат уеб дизайна(екранна снимка:

...
Nicepage променя начина, по който хората възприемат уеб дизайна(екранна снимка:
Коментари Харесай

Nicepage – интуитивен инструмент за уеб-дизайн


Nicepage трансформира метода, по който хората възприемат уеб дизайна
(екранна фотография: Nicepage)

Уеб- дизайнът евентуално е една от най-търсените услуги през днешния ден . Инструментите за тази цел се развиха дотолкоз, че даже неспециалисти, хора без умения по програмиране, могат да си основат хубав и функционален уеб страница.

С помощта на приложението Nicepage можете елементарно и бързо да реализирате концепциите си за наличие в онлайн пространството. Започвайки от празна уебстраница, скоро ще видите на практика резултат.

е в действителност подсъзнателен инструмент и в случай че в миналото сте употребили стратегии за обработка на текст и фотоси, евентуално няма да ви отнеме доста време, с цел да усвоите това приложение за уеб-дизайн.

Можете да създадете уеб страница с една или повече страници, като за всяка редактирате заглавието, тялото и долния колонтитул. Освен това можете да добавяте разнообразни секции, графични детайли, фотоси, които елементарно да приспособите към дизайна, заглавия и текстове, форми, видеоклипове, връзки и бутони, карти и формуляри, менюта и икони и даже действителни HTML и PHP детайли.

Можете също по този начин да редактирате тематиката на уеб страницата, тъй че дизайнът ви да остане чист и да не страда от прекалено много цветове или шрифтове. Всичко това се прави единствено посредством елементарни интервенции с кликване и плъзгане на детайли, до момента в който паснат, и писане на наличие.

Разбира се, ще би трябвало да усвоите и няколко концепции за уеб дизайна, с цел да завършите вашия уеб-проект. За благополучие, Nicepage е цялостен с уроци и някои от тях могат да бъдат налични непосредствено посредством приложението. Ако не желаете да започнете от нулата, можете да получите достъп до едно от многото безвъзмездни изображения или шаблони, предоставени от приложението.

В умозаключение, Nicepage се придържа към най-новите трендове в уеб дизайна. Това е инструмент, който има капацитет да промени метода, по който хората възприемат уеб дизайна.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР