НХЛ и Асоциацията на играчите на НХЛ постигнаха неразкрито споразумение

...
НХЛ и Асоциацията на играчите на НХЛ постигнаха неразкрито споразумение
Коментари Харесай

НХЛ и НХЛПА постигнаха споразумение относно прекратяването на договора на Блекхоукс с Кори Пери, казват източници на АП

НХЛ и Асоциацията на играчите на НХЛ реализираха неразкрито съглашение за разрешаване на обстановката на Кори Пери с Чикаго Блекхоукс, когато прекратиха контракта му, два хора, осведомени с решението, споделиха пред Асошиейтед прес в четвъртък.

Хората са говорили с АП при изискване за анонимност, защото съглашението не се оповестява обществено. Жалба беше застрашена, само че по този начин и не беше подадена, а лигата и синдикатът се съгласиха да удължат интервала за разглеждане след 60-дневния период, посочен в груповия трудов контракт.

„ Срокът изтече, тъй че искахме с цел да сме сигурни, че имаме време да продължим напред, ” сподели изпълнителният шеф на NHLPA Марти Уолш на 2 февруари по време на Уикенда на звездите в Торонто.

Чикаго прекъсна връзките си с Пери в края на ноември, като сподели, че е нарушил общоприетия си състезател политики за контракти и екипи, „ предопределени за поощряване на професионални и безвредни работни среди “. Нито Пери, нито генералният управител Кайл Дейвидсън пожела...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР