Независимо от това дали сте във връзка или не, ви

...
Независимо от това дали сте във връзка или не, ви
Коментари Харесай

Какво трябва да направите, за да му липсвате

Независимо от това дали сте във връзка или не, ви представяме 10 съвета по какъв начин да извършите по този начин, че да му липсвате, на индивида от който се интересувате, без значение дали става въпрос за вашия дълготраен сътрудник или за бивше гадже, което желаете да си върнете. Мъжете са комплицирани. Необходимо е непрекъснато внимание, доста обич и желаят да бъдат „ на лов “ за дами, които ги интересуват. Понякога е мъчно да се откри баланс във връзката. Понякога е добре да се даде опция на мъжете да ви „ ловуват “.

Ако сте във връзка
Ако чувствате, че стартира да избледнява искрата във вашата връзка, не се отчайвайте. С течение на времето това се случва при множеството връзки. Позволете на колегата си да се старае за вас. Ето по какъв начин.

Разкажете му по какъв начин сте прекарали деня
Един от най-красивите способи да извършите по този начин, че да му липсвате е, в случай че добре се забавлявате без него. Той желае да бъде част от живота ви и да ви направи щастливи и ще се старае да завоюва вниманието ви за да ви покаже, че можете добре да се забавлявате и в неговата компания.

Не бъдете разполагаем във всеки миг
Ако ви изпрати известие, не му отговаряйте незабавно, в случай че това не е належащо. Дайте малко време, с цел да се запита какво вършиме. Това ще го заинтригува. Отговорете му след няколко часа и по този начин ще знае, че се забавлявате и без него.

Организирайте му паметен секс
Вашият сътрудник ще бъде удовлетворен, в случай че му подготвите незабравимо празненство в леглото и заради това ще ви пожелава още повече. Затова постарайте се, използвайте въображението си и му организирайте паметен секс, който ще запомни за цялостен живот. Ако приятелят ви не прояви интерес, останете и вие безразлични. Това сигурно ще разсъни интереса му.

Пренебрегвайте го
Ако вашият сътрудник се отнася студено, играйте същата игра. Просто се дръжте все едно сте прекомерно заети, с цел да говорите с него. Нека ви приближи той. Понякога мъжете се нуждаят от опция да видят, че им липсвате. Дайте им тази опция.

Ако към този момент не сте дружно
Ако не сте дружно, тогава ще би трябвало да играете по различен метод.

Изглеждайте съвършено
Първото предписание, когато желаете да му липсват на своя някогашен е да изглеждате необикновено красива и без него. Това ще го подлуди и ще нарани егото му. Ако знаете, че ще се появи някъде, където ще бъдете и вие, дайте всичко от себе си, с цел да изглеждате най-добре.

Бъдете се с някой различен
На публични места бъдете с различен човек, в случай че знаете, че ще бъде на линия и някогашния. Със сигурност ще си спомня всички общи моменти и внезапно ще стартира още веднъж да ви желае.

Отнасяйте се общително
Когато се срещнете, отнасяйте се с него общително, все едно става дума за ваш остарял другар, а не за някогашни ухажор.

Бъдете щастлива без него
Да не се отчайвайте, тъй като по този начин не става. В такава обстановка той може единствено да ви съжалява. Трябва да сте щастлива и радостна без него. На никого не му липсва обезверена някогашна другарка.

Поставяйте обичания си парфюм
Ако в действителност желаете да го накарате да му липсвате, тогава поставете своя обичан парфюм. Това ще подсети за всички общи моменти и внезапно ще му липсвате.

Понякога е мъчно да накарате мъжете да им липсвате, само че с малко старания е допустимо. Имайте самообладание и не забравяйте – мъжете обичат лов. Дайте им опция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР