Независимо дали става дума за игра на Jenga или карти,

...
Независимо дали става дума за игра на Jenga или карти,
Коментари Харесай

Щастлива съпруга - щастлив живот. Мъжете обаче използват трикове

Независимо дали става дума за игра на Jenga или карти, доста занимания се концентрират върху надпреварата и нови проучвания демонстрират, че мъжете се обръщат към малко машинация в тези игри, с цел да запазят брака си благополучен и здрав.

В ново изследване учени от Севернокитайския университет за просвета и технологии откриха, че остарялата сентенция „ щастлива брачна половинка, благополучен живот “ в действителност звучи правилно, когато става въпрос за надпревари като тези , пише Daily Mail. В изследването откривателите набират група от 52 дами участнички на възраст сред 18 и 25 години, на които е предоставено да изпълнят образна задача, която включва съревнование с сътрудник за допустимо най-бързо реагиране на импулси.

Резултатите от изследването демонстрират, че дамите се концентрират повече, когато се състезават с непознати, в сравнение с с сътрудниците си. Освен това те имат по-голям късмет да завоюват надпреварата, в случай че играят против колегата си.

Според водещия създател на проучването, мъжете сътрудници евентуално се придържат към правилото „ щастлива брачна половинка, благополучен живот “, което им разрешава да заобикалят спорове в връзките, като се поддават на своите сътрудници. В изследването откривателите се концентрираха върху разбирането по какъв начин сантименталните връзки въздействат върху конкурентоспособността на дамите.

По време на опитите участниците бяха разграничени на две групи:

първата се състезаваше с сантименталните си партньори;
второто е с непознати.

По време на надпреварата учените използваха ЕЕГ, с цел да следят мозъчната интензивност на получателите. Резултатите ясно демонстрират, че концентрацията на дамите е по-висока, когато се състезават с непознати, в сравнение с с сътрудниците си. В същото време екипът откри, че когато са сдвоени с сантиментален сътрудник, дамите освен понижават фокуса си, само че и желанието си да се състезават като цяло. В същото време те имаха доста по-голям късмет да завоюват надпреварата със личния си сътрудник.

Екипът има вяра, че това държание е отличен образец за „ държание на задържане на колегата “ при мъжете. Резултатите демонстрират, че броят на успехите измежду дамите в надпревари с техните сътрудници внезапно се усилва. Сега те одобряват, че мъжете умишлено вършат отстъпки и се поддават, с цел да избегнат спорове и да запазят щастието във връзката.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР