Независимо, че не е имала хит от години, Мария си

...
Независимо, че не е имала хит от години, Мария си
Коментари Харесай

Мария подстрига дългите коси и веднага смъкна 10 години – вижте новата й визия (СНИМКИ)

Независимо, че не е имала шлагер от години, Мария си остава една от най-„ вървежните “ поп фолк изпълнителки, а в Инстаграм я следват към 700 хиляди фенове. След абсурда с побоя от страна на третия си мъж (който след това отрече) певицата се покри за известно време и никой не вярваше, че се е захванала с ново начинание. Скоро обаче Мария разгласи на почитателите си, че ще ги изненада с нова ария, която се надява да стане шлагер.

Освен новата ария Мария изненада и с нова визия – тя доста е подкъсила косата си (или просто е махнала екстеншъните) и наподобява, че е в съвършена форма, най-малко по този начин проличава от фотосите, които разгласява в обществената мрежа. Че е дребна две отзиви няма, само че почитателите не имат вяра, че новото й парче, което се споделя „ Ангел мой ” ще стане шлагер.

 Мария прическа

 Мария нова прическа

Фолкаджийката ту се отхвърляше от сцената, ту внезапно още веднъж се появяваше, само че нищо стойностно не сътвори. Откакто се омъжи за третия си брачен партньор Мирослав Соколов.

За това нейните почитатели са доста скептично настроени към всичко, с което се захване Отварачката и я разясняват по този начин: „ Само Мария към момента не е схванала, че никой не се интересува от песните й. Дали въобще има гений да пее, мнозина се съмняват в това, а, че песента й ще стане шлагер ми звучи като анекдот, Мария и шлагер е нещо  несъвместимо! ”, „ Тя дребна, маратонките й хлопат, а долнището на спортния екип й стои като парашутни гащи! ”, „ Те маратонките й колкото нея! ”, смеят се почитателите във Facebook.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР