Независимата позиция по отношение на Украйна и нейния президент Володимир

...
Независимата позиция по отношение на Украйна и нейния президент Володимир
Коментари Харесай

Американски журналист: Тъкър Карлсън бил уволнен от Фокс Нюз заради позицията му за Украйна

Независимата позиция във връзка с Украйна и нейния президент Володимир Зеленски докара до уволнението на американския ефирен водещ Тъкър Карлсън от Fox News. Това мнение изрази в понеделник вечерта американският публицист Джаксън Хинкъл на страницата си в Туитър, оповестява ТАСС.

„ Получих информация от меродавен източник, че Тъкър Карлсън е бил уволнен основно тъй като храбро е отразявал лудостта, която (се случва в) Украйна (при) Зеленски “, написа той.

Fox News заяви на 24 април, че е прекратил партньорството си с Карлсън, един от най-известните телевизионни водещи, който неведнъж е подлагал на критика дейностите на американските управляващи и по-специално политиката в подкрепа на Украйна. Така през април 2022 година той сложи под подозрение нуждата от разпределяне на различен пакет от финансова помощ за Киев, като предложи първо да се направи одит на финансите на президента на Украйна. През ноември Карлсън упрекна американското управление, че проточва конфликта на територията на някогашната руска република.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР