Нейтън Аке беше важна фигура през кампанията 2022-2023 г., като

...
Нейтън Аке беше важна фигура през кампанията 2022-2023 г., като
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола засипа с похвали свой играч

Нейтън Аке беше значима фигура през акцията 2022-2023 година, като играеше и като ляв бек, и като централен бранител за Манчестър Сити, като спечели Висшата лига този уикенд. Нидерландският бранител пропусна последните четири мача на Сити, против Реал Мадрид в Шампионската лига и Евертън, и Челси в шампионата, заради травма на коляното, само че треньорът счита, че той е бил един от най-важните играчи в преследването им на требъл.

" Той беше фундаментален. Научих този сезон, когато играеш против Букайо Сака, Винисиус Жуниър, Габриел Мартинели и Мохамед Салах, или Садио Мане в предишното, имаш потребност от подобаващ бранител, с цел да печелиш дуели един против един. Нейтън ни даде този подтик, който нямах в предишното. Най-големият подтик беше да имаме подобаващ бранител, а в предишното нямахме това и Нейтън, Аканджи и Уокър го направиха ", съобщи Гуардиола.

Сити стана първенец преди успеха с 1:0 срещу Челси в неделя, до момента в който Арсенал беше надвит от Нотингам Форест предния ден. " Гражданите " към момента могат да се снабдят с още два трофея, като предстоят финалът за ФА Къп против Манчестър Юнайтед и финалът на Шампионската лига против Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР