Неймар направи зрелищен дебют за ПСЖ на Парк де пренс,

...
Неймар направи зрелищен дебют за ПСЖ на Парк де пренс,
Коментари Харесай

Неймар си устрои зрелищен първи мач на "Парк де пренс"

Неймар направи зрелищен дебют за ПСЖ на " Парк де пренс ", като изигра доста мощен мач при успеха с 6:2 против " Тулуза ". Бразилецът вкара два гола, направи две асистенции и завоюва доста противоречива дузпа.

Въпреки резултата мачът не беше елементарен за парижани, които трябваше да вършат поврат след 0:1. По-късно те останаха с човек по-малко поради червен картон на Марко Верати и въпреки да вкараха за 3:1, секунди по-късно получиха втори гол. Вдъхновената игра на Неймар и съотборниците му докара до изразителната победа, като най-скъпият състезател в света постави точката с впечатляващ гол.

ПСЖ е отпред с цялостен актив от трите кръга и голова разлика 11:2. С по девет точки са още първенецът " Монако " и " Сент Етиен ".

" Тулуза " поведе в 18-ата минута след прекрасен удар на Градел след подаване от дясно. Неймар изравни в 31-ата след чудесно придвижване в наказателното поле, като се възползва от отбита от вратаря топка. Четири по-късно той подаде на Рабио, който се разписа за 2:1.

Срещата стана доста вълнуващата след 69-ата минута, когато Верати получи втори жълт картон. Малко по-късно Единсон Кавани успокои последователите с гол от дузпа, извоювана след рухване на Неймар в наказателното поле. " Тулуза " се приближи след гол в 78-ата минута, записан като автогол на Тиаго Силва.

Хавиер Пасторе вкара доста красиво попадение в 82-ата, а две по-късно Неймар центрира от ъглов удар и Левин Курзава от воле засече за 5:2. Кулминацията пристигна в добавеното време, когато бразилската звезда на ПСЖ мина зрелищно отбраната на противника и усили преднината на тима си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР