Невронните мрежи завладяха умовете на хората, най-популярните услуги са ChatGPT

...
Невронните мрежи завладяха умовете на хората, най-популярните услуги са ChatGPT
Коментари Харесай

Тези 5 професии ще бъдат заменени от изкуствения интелект

Невронните мрежи превзеха мозъците на хората, най-популярните услуги са ChatGPT и Midjourney, които могат да основават фотоси, да дават отговор на въпроси, да вършат разбори и даже да пишат публикации. Популярността им става все по-огромна.

Изкуственият разсъдък към този момент учи по-бързо и надлежно по-бързо дава по-добри резултати. Ето кои 5 специалности могат да бъдат сменени от невронните мрежи в бъдеще.

Програмистите

Разбира се, прогнозата се отнася до най-простите задания в ИТ сферата, да вземем за пример тестване на програмата и намиране на неточности. Вече ChatGPT може да написа код по-бързо от човек. Това значи, че работата може да се прави с по-малко чиновници.

Журналистите и текстописците

Често работата на публицистите е обвързвана с пренаписване на вести, а изкуственият разсъдък може добре да чете, написа и схваща текстови данни. Следователно невронната мрежа може елементарно да написа вести, само че е малко евентуално да сътвори дълга и ставаща за четене публикация.

Юристите

Подобно на редакторите, юристите би трябвало да обработват огромно количество информация и по-късно да вършат заключения от нея. Това е мъчно, тъй като законът има наклонност да се трансформира. Невронната мрежа е в положение да направи това доста по-бързо, само че същинските юристи ще бъдат оставени с разбора на в действителност комплицирани и заплетени случаи.

Маркетинговите анализатори

Невронните мрежи правят чудесна работа за анализиране на данни и генериране на доклади, маркетинг анализаторите вършат това в този момент, само че в бъдеще всичко може да се промени.

Дизайнерите

Невронните мрежи могат елементарно да рисуват икони, плакати и даже цели картини съгласно направеното техническо задание. Друг е въпросът, че клиентите не постоянно знаят какво желаят. Но на избран стадий невронните мрежи несъмнено могат да оказват помощ на дизайнерите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР