Невролози и невробиолози от Северозападния университет в САЩ установиха, че

...
Невролози и невробиолози от Северозападния университет в САЩ установиха, че
Коментари Харесай

Ето Коя Е Главната Съставна На Щастието

Невролози и невробиолози от Северозападния университет в Съединени американски щати откриха, че парите и общественият статут не са толкоз значими за щастието, колкото постоянството.

Учените провели огромно изследване, обвързвано с вземането на решения и особеностите на работата на мозъка. По време на поведенческите опити било изяснено, че най-голямо количество сила и тежки прочувствени прекарвания се отключват при взимането на решения, свързани с персоналния живот.

Специалистите открили също, че взаимният живот на двама души по някакъв метод синхронизира тяхната мозъчна интензивност. Социолозите и психолозите назовават този развой акомодация към колегата, оповестява Българска телеграфна агенция. При взимането на решения, отнасящи се до странични хора, съществуват куп фактори, които им въздействат.

От държанието на индивида до ситуацията, в която става срещата, осветлението, ароматите и така нататък Учените означават, че стабилността в избора може да избави индивида от безчет стресови обстановки. Един ресторант, един непосредствен човек, един кръг от същински другари въздействат мощно и удобно на прочувственото ни положение.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР