Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе ще проведе напълно

...
Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе ще проведе напълно
Коментари Харесай

На 25 септември в София и 26 септември 2020 във Велико Търново, неврохирургът доц. д-р Токташ ще проведе напълно безплатни консултации за българските пациенти.


Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе ще организира изцяло БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести на 25 септември в София и 26 септември 2020 година във Велико Търново. Неговото посещение още веднъж е по покана на шефа на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността ни да предоставим достъп до най-новите и съвременни нововъведения в медицината, лечения и способи на лекуване.

е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на тумори в мозъка и интервенции на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург както от български пациенти, по този начин и от пациенти от целия свят.

приключва мединцинския факултет в Университет „ Улудаг “ . Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „ Мармара “ и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Доц. доктор Токташ е учител в Университет „ Бахчешехир “ и изключително интензивно натъртва в региона на гръбначната хирургия.

В работата си той употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на:

дискова херния

и други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък.

Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, той развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагностика на тумори благодарение на най-съвременната в международен мащаб здравна инсталация.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Токташ в София на 25 септември и във Велико Търново на 26 септември 2020г., би трябвало да си запишат час авансово на:

телефоните на „ Медикъл Караджъ “: +359 879 009 742 и +359 895 770 869

да заявят стремежи от тях час онлайн на.

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че прегледи няма да бъдат осъществявани по време на консултациите. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР