Неврохирургът доц. д-р Токташ гостува отново в София на 14

...
Неврохирургът доц. д-р Токташ гостува отново в София на 14
Коментари Харесай

Неврохирургът доц. д-р Токташ гостува отново в София на 14 януари

Неврохирургът доцент доктор Токташ гостува още веднъж в София на 14 януари, в Пловдив на 15-ти и в Бургас на 16-ти, с цел да организира безвъзмездни съвещания на пациенти с гръбначни болести.
На 14 януари в София, 15-ти в Пловдив и 16-ти в Бургас, с огромно наслаждение посрещаме още веднъж един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург - доцент доктор Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „ Медикал Парк Пендик “ ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести на 14 януари 2022г. в София, на 15-ти в Пловдив и на 16-ти в Бургас.

Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните и съвременни технологии в медицината.
Доц. доктор Токташ е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на тумори в мозъка и интервенции на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург, както от български пациенти, по този начин и от пациенти от целия свят.

Всички пациенти със болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с неврохирурга, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0878 500 940 и да си запишат час.

Безплатните съвещания с доцент доктор Токташ са ориентирани към:
•пациенти с към този момент открити болести
•пациенти, нуждаещи се от второ мнение
•пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция

Кой е доцент доктор Токташ?
Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доцент доктор Зафер Оркун Токташ приключва медицинския факултет в Университет „ Улудаг “. Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „ Мармара “ и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в региона на гръбначно-мозъчните болести и е един от най-авторитетните експерти в южната ни съседка за лекуване на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е взел участие в научно-изследователски действия в Харвардския университет. Към момента, доцент доктор Токташ е учител в Университет „ Бахчешехир “ и изключително интензивно се развива в региона на гръбначната хирургия.

В работата си, доцент доктор Токташ употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на:
•Лумбална дискова херния
•Цервикална дискова херния
•Тумори на гръбначния дирек
•Тумори на гръбначния мозък
•Сколиоза
•Малформация на Киари
•други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък.

Работейки в Медикал Парк Пендик и Гьозтепе, където разполагат с Center of Excellence за лекуване на сколиоза, доцент доктор Токташ развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагностика на тумори, благодарение на най-съвременната здравна инсталация в международен мащаб.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Токташ на 14 януари 2022г. в София, на 15-ти в Пловдив и на 16-ти в Бургас, би трябвало да си запишат час авансово на:

•телефони: 0879 977 402 или 0878 500 940

•да заявят стремежи от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР