Невро-паралитичният агент, на който са били изложени руският полковник Сергей

...
Невро-паралитичният агент, на който са били изложени руският полковник Сергей
Коментари Харесай

Разследването на опита за отравяне на руския агент и дъщеря му продължава

Невро-паралитичният сътрудник, на който са били изложени съветският полковник Сергей Скрипал и щерка му Юлия, към този момент е прочут, само че държавното управление на този стадий няма да разкрие какъв е той. Продължава издирването на източника на субстанцията.

 © Българска телеграфна агенция
Пред Би Би Си непосредствен до следствието споделя, че не става дума за зарин, употребен при газовите офанзиви в Сирия, нито за Ви Екс, с който беше токсичен братът на севернокорейския водач - Ким Чен Нам. Състоянието на Срегей и Юлия Скрипал остава сериозно, само че служителят на реда, дошъл първи на мястото, където са припаднали, се усъвършенства.

Става дума за " грубо закононарушение " и държавното управление ще реагира без съмнение, " когато обстоятелствата станат ясни " това сподели министърът на вътрешните работи на Англия - Амбър Ръд. Тя отхвърли изказванията, че Лондон е реагирал " меко " на опита за отравяне на Скрипал.
 ​Невро-паралитично вещество е употребявано против съветския двоен сътрудник ​Невро-паралитично вещество е употребявано против съветския двоен сътрудник
Невро-паралитично вещество е употребявано против съветския двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му, които от неделя са в реанимация в Солсбъри, Великобритани...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР