Неволите по ремонта на Брезовско шосе продължават. На редакционната поща

...
Неволите по ремонта на Брезовско шосе продължават. На редакционната поща
Коментари Харесай

Пловдивчанин за ремонта на Брезовско шосе: Създава се впечатление за нещо много гнило

Неволите по ремонта на " Брезовско шосе не престават ". На публицистичната поща получаваме голям брой недоволство по отношение на краткотрайната организация на придвижване. Даваме думата на следващия пловдивчанин, който има въпроси към общината за този план.  

Здравейте!. Нещо доста забавно прави усещане. Едно на ръка, че не се работи, а за 5 дни са изкопали едвам една дребна дупка в земята.

По - забавно е да се запита общината по какъв начин се заплаща за този екскаватор там и дали е там на мото час. Забелязвам, че след работно време (през уикенда също), той е със разпален мотор. Дали общината не заплаща за 24/7 работа на въпросния екскаватор.

Всички знаем, че цените на моточас, за подобен вид техника, не са по никакъв начин дребни и с тези цени на горивата се основава усещането за нещо доста гнило тук?, разяснява нашият четец.

Plovdiv24.bg напомня, че до 15 юли пътният сектор би трябвало да е подготвен. Тогава се чака да завърши монтажът на водопроводни и канализационни тръби по улицата. Припомняме че, се предвиждаше пътят да бъде отворен на 16 април, само че защото строително-монтажните работи по водния план не престават на дълбочина до 10 метра, срокът е продължен. 

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР