Невиждани досега снимки, на които се вижда как любвеобилният дядо

...
Невиждани досега снимки, на които се вижда как любвеобилният дядо
Коментари Харесай

Принц Джордж и принцеса Шарлот на непоказвани досега снимки с крал Чарлз

Невиждани до момента фотоси, на които се вижда по какъв начин любвеобилният дядо крал Чарлз се среща с двамата си най-големи внуци, бяха видяни в специфичен документален филм на BBC.

Непоказваните до момента фотоси, на които се виждат принц Джордж и принцеса Шарлот, са включени във кино лентата " Charles R: The Making of a Monarch ", излъчен нощес.

Документалният филм показва ранните години на краля до встъпването му в служба предходната година, като употребява голям брой архивни фрагменти и фотоси.

Остроумните почитатели на кралската фамилия видяха две фотоси в програмата, които в никакъв случай не бяха виждали преди.

Първата демонстрира Чарлз към 2016 година, който си играе с внучката си Шарлот, която към момента е напълно дребна.

 width=

В същото време различен кадър го демонстрира с бъдещия крал Джордж на чаено празненство, за което се счита, че е от същата година, а Чарлз показва нещо забавно, до момента в който младежът стиска чаша сок.

Беше показана и друга фотография, на която кралят прегръща принц Луи, макар че това е виждано и в предишното.

Снимките бяха показани, до момента в който върви Чарлз, който в предходно изявление приказва за това какво го движи в устрема му да опазва околната среда, съобщи mirror.co.uk.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР